طبق توضیحات سخنگوی وزارت بهداشت 31 استان کشور از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز، نارنجی یا زرد به سر می برند و ایران از نظر تعداد فوت کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت نهمین کشور دنیاست.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، شمار قربانیان ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در سطح کشور به رقم بی سابقه ۴۸۶ نفر رسید تا با ثبت رکوردی تازه، سیاه ترین روز کرونا در ایران رقم بخورد اما شواهد نشان می دهد در صورت عدم مقابله همگانی با این بیماری مرگبار و تداوم وضعیت کنونی، روزهایی سیاهتر نیز در راه است.

«سیماسادات لاری» سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساعت ۱۴ امروز دوشنبه به خبرنگاران گفت: با فوت۴۸۶ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۴۱ هزار و ۹۷۹ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

وی  افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۶ آبان ۱۳۹۹) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۵۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و سه هزار و ۱۳۳ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۷۵ هزار و ۱۲۱ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۶۴ هزار و ۶۹۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین۵۶۷۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۵۴۵ هزار و ۴۴۴آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری افزود: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

وی گفت: امروز هم شاهد رکورد جدیدی از آمار فوتی های کرونا در کشور بودیم، در این شرایط تقویت مسئولیت پذیری اجتماعی اساسی ترین عامل قطع زنجیره بیماری در کشور است و هنوز موثرترین روش در مقابله با کرونا پیشگیری و رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی و پروتکل های مصوب است اما به رغم تاکیدهای مداوم وزارت بهداشت در رعایت فاصله گذاری و استفاده از ماسک همچنان شاهد صحنه هایی از تجمع مردم و برگزاری مراسم پر تجمع در کشور هستیم که زیبنده مردم مسئولیت پذیر کشور نیست.

زمستان سخت تر از پاییز در پیش است

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: مشاهده این صحنه های پر تجمع در زمانی که آمار فوتی های کرونا به بیش از ۴۵۰ نفر در روز رسیده بسیار نگران کننده است و با این روند زمستانی به مراتب سخت تر از پاییز در پیش داریم، امیدواریم با افزایش پرهیز مردم از رفتارهای پر خطر و بهبود مدیریت های فرابخشی و همکاری دستگاههای مختلف شاهد توقف زنجیره شیوع بیماری کووید۱۹ در کشور باشیم.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ ( فوریه ۲۰۲۰)  بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تایید کرد.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۵۴ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز  بر اثر این بیماری جان خود را از داده اند. ایران از نظر تعداد فوت کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت نهمین کشور دنیاست. تعداد فوت کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا بیش از ایران بوده است.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می شوند.


نگاهی به شرایط کرونایی استان ها

پیگیری از تازه‌ترین وضعیت کرونایی استان‌ها را نشان می دهد، مناطق جنوبی استان فارس و شهرستان های لارستان، خنج، گراش و اوز در حالی که در سایه همراهی مردم و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و توجه به نهادینه شدن فرهنگ استفاده از ماسک وضعیتی سفید و زرد داشتند ، اما چند روزی است که دوباره ساز کرونا در این مناطق بر وضعیت قرمز کوک شده است.    

مسئولان بهداشتی و ستاد مدیریت کرونا در این مناطق نیز متناسب با شرایط، اکنون با هشدارها و محدودیت های شدید و اتخاذ تدابیر ویژه به دنبال کاهش تعداد مبتلایان و جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت در منطقه هستند.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی ۲۰۷ بیمار کرونایی دیگر در بیمارستان‌های استان بستری شدند که نشان‌دهنده روند افزایشی ابتلا به این بیماری در شهرستان‌های مختلف است.

دکتر جواد آقازاده افزود: با افزایش این تعداد، بیماران بستری با سندرم حاد تنفسی در مراکز درمانی آذربایجان غربی به یک‌هزار و ۵۹۶ نفر رسید که از این تعداد ۲۹۵ نفر در بخش آی سی یو بستری بوده و ۸۳ نفر به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند. به گفته وی در این مدت، ۲۴ بیمار مبتلا به کرونا در استان، جان خود را از دست دادند.

از ایلام نیز خبر رسیده که معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اعلام کرد که تا کنون در مجموع ۱۹ هزار و ۹۳۴ نفر در این استان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۱۷ هزار و ۹۴۰ نفر بهبود یافته اند.

دکتر جمیل صادقی فر اظهار داشت: هم اکنون بستری موجود در بیمارستان های این استان ۳۸۰ نفر است که لازم است برای کاهش فشار بر روی پرسنل بهداشتی درمانی به زیر ۲۵۰ نفر کاهش یابد.

وی یادآور شد: روند بستری مبتلایان کرونا در این استان تا حدودی کاهش یافته اما مجموع بستری ها کماکان زیاد است و ظرفیت حداکثری تخت و تجهیزات بیمارستانی استان اشغال شده است.

خبر دیگر اینکه استاندار لرستان با تاکید بر وضعیت فوق العاده حاد ناشی از شیوع ویروس کرونا در استان گفت: تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان به حد بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

 "سید موسی خادمی" بیان کرد:با توجه به اینکه در روزهای اخیر شیوع کرونا در استان شدت بالایی پیدا کرده از این ایام می‌توان به عنوان بدترین روزهای مقابله با کرونا یاد کرد. 

به گفته وی اکنون تعداد مبتلایان به کرونا و فوتی های ناشی از آن افزایش یافته و اگر پروتکل های بهداشتی از سوی مردم رعایت نشود به سمت بحران پیش خواهیم رفت.

همچنین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت و درمانی استان اردبیل امروز طی اطلاعیه‌ای خبری اعلام کرد که بیش از ۴۵ درصد تست انجام شده در چهار پایگاه سنجش سیار در مناطق پرتردد سطح شهر اردبیل مثبت بوده است.

دکتر شهرام حبیب‌زاده وضعیت شیوع کرونا در سه شهرستان اردبیل، مشکین‌شهر و پارس‌آباد را نگران‌کننده خواند از عموم مردم استان درخواست کرد که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستن دست‌ها از بروز فاجعه انسانی شیوع گسترده کرونا پیشگیری کنند.

چهار محال و بختیاری نیز با ثبت بالاترین آمار بیماران بستری مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، شیوع کرونا در استان همچنان در اوج خود قرار دارد و شدیدتر از گذشته شده است.

مجید شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاریافزود:با مراجعه ۱۳۹ بیمار به مراکز درمانی استان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۴ بیماری با علائم بالینی مشکوک به ویروس کرونا بستری شدند.

وی ادامه داد:با احتساب این تعداد بیمار، هم‌اکنون۳۶۱ بیمار در استان در بخش‌های ویژه کرونا بستری هستند که حال عمومی ۷۱ بیمار بدحال گزارش شده است و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

همچنین قصر شیرین نیز در وضعیت قرمز کرونایی است و فرماندار قصرشیرین گفت: وضعیت این شهرستان در زمینه ابتلا به کرونا با توجه به شمار مبتلایان قرمز بوده و خروج از این وضعیت نیازمند مشارکت مردم در رعایت موازین بهداشتی، فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک است.

مرادعلی تاتار افزود: از ابتدای همه گیری کرونا در قصرشیرین تاکنون ۳۵۶ تن به این بیماری ویروسی مبتلا شده اند که متاسفانه از این تعداد ۱۴ تن فوت کرده اند.

 استاندار زنجان گفته اگر همه مردم و اقشار مختلف پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند و نسبت به آن بی‌توجه باشند، شرایط کنونی ناشی از شدت یافتن شیوع کرونا، آرام نمی‌شود.

فتح الله حقیقی به اعمال محدودیت های کرونایی ازشنبه هفته آینده (اول آذر ماه) اشاره کرد و افزود: این محدودیت ها قرار است با محوریت شهرها انجام شود و لازم است تدابیر ویژه ای را در این خصوص مد نظر قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: از اول آذر ماه نسبت به اجرای محدویت های اعلام شده، اقدام قاطع خواهیم کرد.

از تربت حیدریه خبر رسیده که رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به کرونا در جمعیت زیرپوشش این واحد دانشگاهی گفت: هم‌اکنون ۱۸۳ بیمار بدحال کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه در حال درمان هستند.

حسین ابراهیمی‌پور گزارش داد: در یک هفته گذشت یعنی از ۱۸ تا ۲۵ آبان ماه و بر اساس معیارهای تشخیص قطعی، ۶۳۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در این منطقه شناسایی شدند که از این تعداد، ۲۳۹ بیمار در مراکز درمانی تربت‌حیدریه بستری هستند.

در کرج نیز سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که ۱۱۰ بیمار کرونایی بدحال طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شدند. اکنون ۸۹۴ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان البرز تحت مراقبت درمانی قرار دارند.

در همین حال رییس مرکز بهداشت سنندج اعلام کرده که طی مهر و آبان ۱۷ هزار مبتلا به کرونا در این شهر قرنطینه شدند که ۱۴ هزار نفر آنان اطرافیان در تماس با مبتلایان بوده‌اند.

دکتر جهانبخش یوسفی اظهار داشت: در حال حاضر نیز چهار هزار و ۸۷۰ مبتلا به کرونا در سنندج در منازل و اماکن مختلف قرنطینه هستند. 

وی با بیان اینکه کردستان و سنندج دارای وضعیت قرمز از لحاظ شیوع کرونا است، افزود: در حال حاضر ۸۱۴ مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری بوده که ۴۵۵ نفر آنان در مراکز درمانی سنندج هستند.

همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: ۲ شهرستان اسدآباد و تویسرکان در وضعیت بحرانی کرونا و هشت شهرستان دیگر استان نیز در وضعیت قرمز قرار دارند.

 دکتر محمدطاهری اظهار داشت: شمار مبتلایان بستری در بیمارستان ها از ابتدای اپیدمی کرونا تاکنون به هشت هزار و ۱۶۴ بیمار رسیده است.

کرونا همچنان در سیستان‌وبلوچستان جان می‌گیرد و به گفته دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی شمار مبتلایان به کرونا در سیستان‌وبلوچستان را به ۲۰ هزار و ۲۵۸ نفر رسانده و روزانه بطور میانگین بیش از پنج نفر فوت می‌کنند. تاکنون ۸۲۹ نفر از مردم سیستان‌وبلوچستان براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.


انتقال کرونا در اماکن سربسته استان مرکزی نگران کننده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از راه‌های انتقال کرونا تجمع انسانی در محیط های سربسته است که با سرد شدن هوا نگرانی جدی در زمینه گسترش شیوع بیماری از طریق اماکن و محیط‌های سربسته در استان مرکزی تشدید شده است.

دکتر سید «محمد جمالیان» افزود: موج سوم شیوع کرونا در استان مرکزی با شدت بیشتر تظاهرات بالینی و فراوانی  موارد ابتلا و مرگ همراه شده و از راه رسیدن فصول سرد سال و بسته شدن پنجره‌ها در اماکن سربسته نظیر ادارات و بانک‌ها  با تهویه نامطلوب هوا  موضوع شیوع بیشتر بیماری را تقویت کرده است.

وی توضیح داد: بر اساس آخرین تحقیقات ارایه شده اگر در محیط‌های سربسته همه از ماسک استفاده کنند و فاصله‌گذاری اجتماعی هم رعایت شود اما، تهویه هوا مناسب نباشد یک مبتلا به کرونا می‌تواند تا ۵۰ درصد از جمعیت حاضر در آن مکان را زیر یک ساعت آلوده کند.

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک از آغاز پویش مهربانی با هدف تهیه لوازم تشخیصی و درمانی بیماران کرونایی در استان مرکزی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف جلب کمک نیکوکاران و صنایع  استان برای تامین نیازهای مختلف بخش‌های درمانی راه‌اندازی شده است.

 

مراجعه دیرهنگام و پنهان‌کاری علت مرگ مبتلایان کرونا در ایلام است

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مراجعه دیرهنگام به پزشک و پنهان کردن بیماری از عوامل اصلی مرگ و میر بالای مبتلایان کرونا در استان ایلام است.

دکتر قاسم جان‌بابایی روز دوشنبه در دیدار با استاندار ایلام اظهار داشت: ابتلای تعداد بسیار زیادی از افراد مسن، سالخورده و دارای بیماری زمینه‌ای این استان به کرونا یکی از دیگر مرگ و میر بالای مبتلایان است.

وی از تهیه دستگاه اکسیژن‌ساز برای بیمارستان امام خمینی(ره)، سرابله و دره‌شهر خبر داد و افزود: در کمترین زمان ممکن مشکل اکسیژن‌ساز استان را حل خواهیم کرد.

 

بیرون انداختن ماسک از خودرو ۳۰ هزار تومان جریمه دارد

رییس پلیس راه ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ماسک توسط رانندگان و سرنشینان، گفت: بیرون انداختن ماسک از خودرو جرم است و متخلفان ۳۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

 سرهنگ رضا همتی‌زاده اظهار داشت: استفاده از ماسک به شکل چشمگیری بین رانندگان و سرنشینان وسایل نقلیه افزایش یافته است که نشان‌دهنده پایبندی مردم به مصوبات و دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کروناست.

 

علت ۴۰ درصد ابتلا به کرونا در آذربایجان‌شرقی دورهمی خانوادگی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: علت ۴۰ درصد ابتلا به بیماری کرونایی در این استان دورهمی‌های خانوادگی است.

محمدحسن صومی افزود: این آمار بر اساس ثبت اطلاعات دقیق بیماران کرونایی در شهرها و بخش های مختلف استان حاصل شده و نسبت به میانگین کشوری، رقم بیشتری را به خود اختصاص داده است.

وی از آحاد مردم درخواست کرد تا ضمن توجه به توصیه های بهداشتی اعم از شست و شوی دست ها، استفاده از مواد ضدعفونی کننده و ماسک، فاصله گذاری اجتماعی را به دقت رعایت کرده و از حضور در تجمع های خانوادگی به شدت پرهیز کنند.

 

۳۵ هزار تست کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول گرفته شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: تاکنون ۳۵ هزار تست پی سی آر کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول گرفته شده که ۱۰ هزار تست از این تعداد مثبت بوده است.

علی قمیشی با اشاره به غربالگری ۳۲۵ هزار نفر در این شهرستان افزود: با توجه به اهمیت غربالگری مادران باردار چهار هزار نفر از این افراد غربالگری شدند که ۶۲ نفر دارای علائم کرونا بودند و ۱۸ نفر از آنها به بیمارستان اعزام شدند.

 

وضعیت کرونا در کرمانشاه نگران کننده است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، وضعیت شیوع کرونا در استان را نگران کننده دانست و گفت: توجه مردم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مطلوب نیست.

حسین خوش اقبال روز دوشنبهاظهار داشت: براساس آمارهای دانشگاه علوم پزشکی شیوع ویروس کرونا در کرمانشاه روند صعودی دارد.

وی با اشاره به طرح ایجاد محدودیت های شدید برای مدیریت کووید ۱۹ افزود: در نشستی که روز پنجشنبه برگزار خواهد شد، جزییات جدید محدودیت ها به تفکیک شهرستان ها اعلام می شود.

معاون استاندار کرمانشاه در رابطه با کلیات طرح ارایه شده توسط رییس جمهوری برای محدودیت ها گفت: در این طرح که از ابتدای آذر ماه آغاز می شود، در شهرستان هایی با وضعیت قرمز، به غیر از مشاغل خدماتی تمام مشاغل تعطیل خواهد شد.

خوش اقبال افزود: همچنین در این طرح ادارات دولتی با یک سوم ظرفیت به فعالیت خود ادامه می دهند و تمام دوره های آموزشی به صورت غیرحضوری برگزار می شود.

وی در رابطه با وضعیت تردد در شهرستان‌های با وضعیت قرمز هم گفت: خودروهای با پلاک بومی نمی توانند از این شهرستان‌ها خارج شوند و ورود خودروهای غیربومی نیز به این شهرستان ها ممنوع است.

 

محدودیت ها کوتاه مدت نیست

رییس ‌جمهوری، پس از هم‌اندیشی با متخصصان و کارشناسان و با همراهی جمعی هیات دولت، مصوبه ستاد مقابله با ویروس کرونا را به تمامی دستگاه‌ها ابلاغ کرده است. طبق این مصوبه کشور براساس میزان شیوع ویروس، به بخش‌ها و مناطق مختلفی تقسیم می‌شود.

 این طرح کوتاه مدت نیست و تا زمانی که شرایط شیوع ویروس کرونا در یک منطقه تغییر نکند، مقررات و محدودیت‌ها نیز تغییر نخواهند کرد.

 این طرح کوتاه مدت نیست و تا زمانی که شرایط شیوع ویروس کرونا در یک منطقه تغییر نکند، مقررات و محدودیت‌ها نیز تغییر نخواهند کرد.

طبق این مصوبه که با حمایت و تایید تمامی دستگاه‌های تصمیم‌گیر اتخاذ شده است، مشاغل غیرضروری تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود، تردد بین ‌شهری غیر ضروری امکان‌پذیر نخواهد بود، تمام سازمان‌های دولتی با یک سوم نیرو فعالیت‌ خواهد کرد و تلاش می‌شود تا تعداد تست‌های روزانه برای شناسایی ویروس کرونا، به صورت چشمگیری افزایش پیدا کند.

 

بیشتر از هزار کشته در کرمانشاه

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا کرمانشاه روز گذشته اعلام کرد که مجموع آمار فوتی های ناشی از کرونا استان به هزار و ۷۵ نفر رسیده است.

مهدی محمدی افزود: در شبانه روز گذشته همچنین ۲۳۲ مبتلای دیگر در مراکز درمانی استان بستری شدند که با این تعداد، مجموع بستری های استان به هزار و ۲۰۲ نفر رسیده است.

وی عنوان کرد: از این تعداد ۱۷۴ نفر در بخش ویژه بستری هستند که حال ۶۷ نفر آنها وخیم است و می توان گفت رکورد آمار بیماران با حال وخیم هم در استان شکسته شده و به بالاترین حد خود رسیده است.

رکورد آمار بیماران با حال وخیم هم در استان شکسته شده و به بالاترین حد خود رسیده است.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا کرمانشاه گفت: شهرستان های کرمانشاه و اسلام آبادغرب با تعداد فوتی به ترتیب ۵۶۱ و ۱۱۹ نفر، بالاترین میزان مرگ و میر در بین شهرستان های استان را دارند. پس از آن هرسین با ۶۰ نفر، کنگاور با ۴۷ نفر، پاوه با ۴۲ نفر، سنقرو کلیایی با ۴۰ نفر، سرپل ذهاب با ۴۰ نفر، صحنه با ۳۹ نفر، گیلانغرب با ۳۷ نفر، جوانرود با ۳۰ نفر، روانسر با ۲۵ نفر، دالاهو با ۱۷ نفر، قصرشیرین با ۱۲ نفر و ثلاث باباجانی با ۶ نفر فوتی به ترتیب در رده های بعدی قرار دارند.

 

محدودیت‌های کرونا در کرمان با جدیت دنبال می‌شود

استاندار کرمان گفت: اجرای محدودیت های شرایط کرونا را در استان با جد دنبال می کنیم و از مردم انتظار داریم در اجرا با مسئولان همکاری کنند.

علی زینی وند روز دوشنبه در جمع خبرنگاران و در حاشیه بازدید از بیمارستان افضلی پور کرمان با بیان اینکه ۲ نوع محدودیت بنا به شرایط در استان کرمان اجرا می شود افزود: بخشی از محدودیت ها مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا است که اجرای آنها الزامی و در روزهای آینده محدودیت های جامعی براساس وضعیت شهرها به لحاظ شیوع کرونا اعمال می شود.

وی بیان کرد: تعدادی از محدودیت ها نیز بر اساس شرایط و اقتضائات توسط ستاد کرونای استان در شهرستان ها تصویب و اجرا خواهد شد.

استاندار کرمان با بیان اینکه در حال حاضر اولویت نخست در کشور و استان بیماری کرونا است تاکید کرد: با هر کسی که با این اولویت ها در تضاد باشد، برخورد قاطعی می کنیم و حتی مدیران متضاد برکنار می شوند.

وی  با اشاره به شرایط حاد بیماری کرونا در استان کرمان تصریح کرد: مردم دستورالعمل های بهداشتی را حتما رعایت کنند و باید با پیشگیری از گسترش بیماری کرونا تلفات و خسارات انسانی را کاهش بدهیم.

زینی وند با اشاره به تلاش کادر بهداشت و درمان در طول شیوه بیماری کرونا افزود: اگر حجم بیماران زیاد شود کیفیت مراقبت ها کاهش پیدا می کند، از مردم درخواست داریم که با رعایت پروتکل ها به ما در کنترل بیماری کمک کنند.

وی با بیان اینکه بر خود واجب دانستم تا امروز با حضور در بیمارستان افضلی پور از زحمات و تلاش های کادر درمان قدردانی کنم ، نسبت به  وضعیت رسیدگی  به بیماران در این بیمارستان اظهار رضایت کرد.

 

۳۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در استان مرکزی شناسایی شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: ۳۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در شبانه روز اخیر بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در استان مرکزی شناسایی شد.

دکتر «محمد جمالیان» عصر دوشنبه افزود: شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹  در استان مرکزی از زمان شیوع ویروس کررونا تا کنون به ۲۸ هزار و ۶۴۰ مورد رسیده است.

وی ادامه داد: ۱۴ نفر از بیماران کرونایی استان در شبانه روز اخیر جان باخته‌اند و شمار قربانیان کووید ۱۹ در این استان به یک‌هزار و ۱۱۲ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: از ۳۲۸مورد جدید در استان ۵۴ نفر از بیماران در بیمارستانهای استان بستری شده‌اند که تحت مراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می کنند.

جمالیان اظهار داشت: ۲۷۴مورد از بیماران جدید که شناسایی شده‌اند، نیز به صورت سرپایی معاینه شده و تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه خواهند بود.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.