طبق توضیحات امروز سخنگوی وزارت بهداشت 15 استان کشور، از جمله تهران، از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز به سر می برند و 11 استان هم در وضعیت هشدار هستند.

به گزارش جماران؛ سخنگوی وزارت بهداشت گفت: «استانهای تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند.

همچنین استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.»

 

خوزستان از وضعیت قرمز کرونا خارج شد

بنا بر اعلام امروز سخنگوی وزارت بهداشت، استان خوزستان پس از گذشت بیش از ۲ ماه از وضعیت قرمز بیماری کرونا خارج شد و هم اکنون در وضعیت هشدار قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز روز سه‌شنبه اظهار داشت: خوشبختانه امروز براساس اعلام وزارت بهداشت استان خوزستان  از وضعیت قرمز خارج شد اما این به معنی این نیست که مردم تصور کنند خطر کرونا تمام شده است.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان ادامه داد: بر اساس این گزارش وزارت بهداشت  استان خوزستان در کنار استان‌های آذربایجان غربی، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم در وضعیت هشدار قرار دارد.

وی افزود: ضرورت دارد مردم  عزیز همچنان مانند روزهای گذشته استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات یا مراسم عروسی، ترحیم و ...، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی را در اولویت رفتاری خود قرار دهند.

 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه هداد: یک لحظه غفلت و بی‌توجهی به مسایل بهداشتی موجب بازگشت ما به عقب می‌شود و دوباره روند ابتلا را در استان افزایش می‌دهد.

 

سخنگوی ستاد کرونا خوزستان : شرایط استان هنوز عادی نشده است

سخنگوی ستاد کرونا خوزستان گفت: هرچند کاهش چشمگیری در روند بیماری کرونا در استان داشتیم ولی هشدارها هنوز پابرجاست و مردم باید توجه کنند که شرایط هنوز عادی نیست.

رضا نجاتی روز سه‌شنبه اظهار داشت: در ۱۰ روز گذشته آهنگ کرونا در تعداد بستری‌ها  روند کاهشی گرفته و هر روز کاهش خوبی در این زمینه داشتیم.

وی با اشاره به خارج شدن تعدادی از بیمارستان‌ها از ارایه خدمات به بیماران کرونایی بیان کرد:  در اهواز بیمارستان‌های شهیدمنفرد نیاکی، بیمارستان نفت، طالقانی و بیمارستان امیرالمومنین  دیگر بیمار مبتلا به کرونا ندارند همه بیماران مبتلا به این ویروس در بیمارستان رازی اهواز متمرکز شده‌اند.

سخنگوی ستاد کرونا خوزستان ادامه داد: در شهرستان‌ها نیز که تنها یک بیمارستان دارند  فقط یک بخش برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است که در آن‌ها نیز بیماران مبتلا به کرونا کاهش داشته‌اند.

وی بیان کرد: کاهش روند بستری بیماران مبتلا به کرونا ناشی از رفتار هوشمندانه مردم تاکنون بوده است اگر امروز کاهشی را مشاهده می‌کنیم به علت استفاده مداوم مردم از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از حضور در مراسم ‌ترحیم و عروسی یا دیگر تجمعات بوده است.

نجاتی ادامه داد: اگر بی‌توجهی از طرف مردم صورت گیرد و حساسیت ها کم شود مجددا با یک شیب خطرناک در ابتلا به کرونا رو به رو خواهیم شد، کرونا هنوز در شهر ما، خیابان و کوچه بازار ما هست و کمین کرده و بستگی به رفتار ما دارد لذا اگر رفتار ما هوشمندانه بود همین روند مثبت ادامه می یابد اما رویه و رفتار غیرهوشمندانه ما را دوباره درگیر می‌کند.

وی گفت: توصیه ما به مردم  ادامه رعایت دقیق و کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و پرهیز از تردد غیرضروری است.

سخنگوی ستاد کرونا خوزستان بیان کرد: هممچنان تاکید داریم که در ادارات بدون ماسک هیچگونه خدماتی به مراجعان داده نشود، برای کارمندانی که بدون ماسک در محل کار حاضر می‌شوند غیبت در نظر گرفته ‌شود، اصناف به مشتریانی که ماسک ندارند نباید خدماتی ارایه کنند تا هم به سلامت خودشان و هم به سلامت دیگران احترام بگذارند.

وی در خصوص وفور ماسک در استان گفت: در حال حاضر در استان از نظر ماسک مشکلی نداریم، و گروه‌های جهادی، سپاه، بسیج، مساجد، شهرک‌های صنعتی، بخش خصوصی و خیران ورود کرده اند و برای تولید ماسک ، بسیج عمومی شکل کرفته است.

نجاتی درباره توزیع ماسک با قیمت مصوب در داروخانه‌های منتخب گفت: به عقیده من  انتخاب داروخانه منتخب برای توزیع ماسک با قیمت مصوب کار درستی نیست چراکه موجب می‌شود افراد زیادی برای خرید ماسک به آن داروخانه‌ها مراجعه کنند و همین امر موجب شکل گیری تجمعات و افزایش ابتلا می‌شود.

وی افزود: از سوی دیگر بنا است ماسک  در دسترس همگان قرار گیرد اگر در یک داروخانه ماسک باشد و در داروخانه دیگری نباشد همین رفت و آمدها برای مردم می‌تواند خطر ایجاد کند  پس باید ماسک به وفور و در نزدیک‌ترین نقطه در دسترس مردم قرار گیرد.

 

شیب ابتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری همچنان صعودی است

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: شیب ابتلا و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در استان همچنان صعودی است،به همین دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی با اهتمام بیشتری باید انجام شود.

سید راشد جزایری روز سه‌شنبه افزود: وضعیت شیوع ویروس کرونا همچنان در استان نامطلوب است و تعداد بیماران بستری و سرپایی و مرگ و میر ناشی از کرونا در حال افزایش است.

وی ادامه داد: استان‌هایی نظیر چهارمحال و بختیاری که دیرتر از دیگر استان‌ها درگیر شیوع ویروس کرونا شدند، با اوج شدید این بیماری در هفته‌های اخیر مواجه شده‌اند، اما با اعمال محدودیت‌هایی که از سه هفته اخیر در استان آغاز شده و با تداوم همراهی مردم ،چنانچه اتفاق خاصی در استان رخ ندهد ظرف یک ماه آینده شاهد نزولی شدن شیب شیوع این بیماری خواهیم بود.

به گفته جزایری ،پیش بینی می‌شود هفت برابر بیماران شناسایی شده در استان، بیماران ناقل و شناسایی نشده در سطح جامعه وجود داشته باشد که در همین رابطه، رعایت جدی توصیه‌های بهداشتی از جمله استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر و شست‌وشوی صحیح دستان با آب گرم و صابون می‌تواند درصد انتقال ویروس را به نسبت چشمگیری کاهش دهد.

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به محدودیت امکانات و تجهیزات استان در خصوص انجام تست ویروس کرونا، اظهار داشت: در حال حاضر فقط از افراد بالای ۶۰ سال، افراد دارای بیمه زمینه‌ای نظیر دیابت و فشار خون بالا، بیماران کلیوی، ریوی و افرادی که دارای نقص ایمنی مشکوک باشد نمونه‌گیری انجام می‌شود.

جزایری تصریح کرد: همچنین بیمارانی که پس از گذراندن  دوره نقاهت ۲ تا سه هفته‌ای به بهبودی کامل دست پیدا کرده‌اند نیز نیازی به انجام تست کرونا ندارند و می‌توانند با مراجعه به  مراکز خدمات جامع سلامت محل سکونت خود گواهی بازگشت به کار دریافت کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.