به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین سیدعباس موسویان روز دوشنبه در همایش گفتمان وحدت، توسعه بانکداری اسلامی و اقتصاد مقاومتی در ارومیه افزود: در صورتی که مجتهدان و عالمان دینی اعتراضی به بانکداری کشور دارند، به قوانین معاملات بانکی نیست و در مقام اجرا کوتاهی هایی وجود دارد.
وی با بیان اینکه متن قراردادهای بانکی در کشور های دیگر برای مشتریان عرضه، قرائت و توجیه می شود، اظهار کرد: در ایران این اقدام انجام نمی شود و بیشترین واکنش های علما نیز به نرخ سود، جریمه تاخیر، معاملات و امهال بانکی است که اغلب به ناآشنایی و نبود قصد جدی در معاملات مربوط می شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این آیین گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی گسترش مبانی قرآنی و اسلامی در جامعه است که نمونه بارز آن موضوع بانکداری اسلامی به شمار می رود.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی به علما ارزش و جایگاه ویژه داده است که باید از نظرات این کارشناسان در راستای توسعه بانکداری اسلامی بهره برد.
امام جمعه اهل تسنن ارومیه نیز با گرامیداشت دهه مبارک فجر نیز در این آیین گفت: بانکداری اسلامی در اقتصاد کشور دارای جایگاهی رفیعی است که باید ترویج و توسعه یابد.
ماموستا عبدالقادر بیضابی اظهار کرد: در آموزهای قرآنی نیز توسعه بانکداری اسلامی تاکید شده و این امر می تواند در معرفی چهره اقتصادی اسلام در جهان مهم باشد.
به گزارش ایرنا، پس از انقلاب و از سال ۶۳ قانون عملیاتی بانکی بدون ربا در ایران شکل گرفت و مورد تاکید مراجع تقلید بود اما در اجرا با مشکلاتی مواجه شد.
7125/2093
خبر: طاهره نوید آرین ** انتشار: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.