به گزارش روز چهارشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی» افزود: با توجه ضرورت نوسازی و افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی کشور به خصوص در کلانشهرها، برای اجرای بهتر طرح فاصله‌گذاری اجتماعی پس از شیوع کرونا، تحقق اهداف کمی و کیفی طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل تجاری کشور یک اولویت اصلی به شمار می‌آید.

وی با اشاره به تاکیدات رییس جمهوری در خصوص طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل تجاری کشور و پیگیری های ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد این طرح، گفت: با اجرای این طرح، آلودگی هوا و مصرف سوخت در سطح کشور کاهش یافته و اشتغال‌زایی و امنیت جاده‌ای برون‌شهری و درون‌شهری افزایش می یابد و همچنین روی افزایش صادرات انرژی و بهبود شاخص های زیست محیطی تاثیرگذار خواهد بود.

رحمانی ادامه داد: با توجه به مصوبه شورای اقتصاد در خرداد ماه سال گذشته، این طرح شامل ناوگان فرسوده به تعداد ۱۷۶ هزار و ۵۵۰ دستگاه است که باید در طول سه سال اجرایی می شد و از این تعداد ۲۸ هزار دستگاه اتوبوس شهری و بیرون شهری در این طرح دیده شده است.

وی بیان داشت: در طرح خروج خودروهای فرسوده تجاری، نوسازی ناوگان شامل اتوبوس گازسوز شهری، اتوبوس بین شهری کامیون، کامیونت و مینی‌بوس است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طبق محاسبات انجام شده و با تکمیل طرح نوسازی بیش از ۱۷۶ هزار دستگاه ناوگان فرسوده، در مصرف افزون بر ۲۵ هزار و ۴۰۰ میلیون لیتر سوخت در کشور طی هفت سال، صرفه جویی اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان مسوول این طرح در وزارت صنعت، معدن و تجارت، اقدام های مقتضی را پیگیری کرده و در این خصوص با چندین دستگاه و سازمان مرتبط همکاری دارد.

رحمانی تاکید کرد: یکی از مهمترین الزامات در تحقق اهداف این برنامه همکاری بانک ها با خودروسازان در تامین ضمانت نامه های بانکی مورد درخواست است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد و همچنین همکاری و مساعدت بیش از پیش بانک مرکزی و صندوق توسعه از الزامات اجتناب ناپذیر این طرح ملی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.