به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد احمدی پور روز پنجشنبه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی برتر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در رشت اظهار داشت: در راتون، کشت صورت نمی گیرد و کود دهی در زمان رویش مجدد استفاده نمی شود.
وی با بیان این که برنج حاصل از کشت دوم در بازار از برنج در کشت مرحله اول گران تر است ، افزود: از این رو ضروری است تبلیغ خوبی در کشور در رابطه با ارگانیک بودن کشت دوم برنج انجام گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان در ادامه سخنانش چای را یکی دیگر از محصولات کیفی استان نام برد و تصریح کرد: در چای گیلان هیچ سمی مورد استفاده قرار نمی گیرد، اما در این باره هیچ وقت صحبت نمی شود و تنها می گوییم که چای ایرانی خوب است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که گیلان یکی از استان های تامین کننده مرغ کشور است، افزود : چند برابر مصرف در گیلان، مرغ وجود دارد که تقریبا در چهار فصل می توان تولید کرد که البته سرمایه گذاری خوبی در این زمینه انجام گرفته است.
احمدی پور با بیان این که گیلان می تواند یکی از استان های تامین کننده امنیت غذایی به لحاظ کمیت و کیفیت باشد، اظهار کرد: از 18 فعالیت اصلی تولید غذا، گیلان در پنج مورد رتبه برتر کشوری، در شش مورد رتبه دوم کشوری و در سه مورد استان ششم کشوری و در دو مورد دوازدهم را دارد .
در مراسم روز جهانی غذا ، 10 واحد تولیدی، یک مسوول فنی برتر واحدهای تولید، غذایی و بهداشتی و سه کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های بندرانزلی، صومعه سرا و رودبار تجلیل شدند.
16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه روز جهانی غذا است.
شعار امسال روز جهانی غذا، اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت نام گرفته است.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده: بابایی
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.