رسول امیدی شامگاه شنبه اظهار کرد: پایش بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه در قبال ویروس کرونا در مرز آستارا بین ایران و جمهوری آذربایجان، ظرفیت پایین و محدود پذیرش و ترخیص کامیون در گمرک کشور مقابل و افزایش تقاضای تجار کشورمان برای صادرات محصولات کشاورزی، باعث کندی حرکت کامیون های حامل بار و تشکیل صف های طولانی در مسیرهای منتهی به گمرک شده است.
وی افزود: حدود ۸۰۰ کامیون برای گذر از مرز آستارا، در نوبت هستند و بار اغلب آنها میوه و سبزیجات و اقلام فاسد شدنی است و با توجه به تصمیمات لحظه ای و مغایر گمرک جمهوری آذربایجان در روزهای اخیر و نبود ثبات و وحدت رویه در برنامه آنها، تداوم وضع موجود دور ذهن نیست.

مدیرکل گمرک آستارا ادامه داد: گمرک جمهوری آذربایجان از بعد از ظهر روز گذشته از تردد مسافران ممانعت بعمل آورده و در حوزه تجاری نیز، محدودیت هایی اعمال کرده است.
او به صاحبان کالاها و شرکت های حمل توصیه کرد، تا زمان عادی شدن شرایط و تسهیل عبور و مرور کامیون ها و تداوم محدودیت ها، برای پیشگیری از ضرر ناشی از توقف و خواب کامیون ها و فساد اقلام فاسد شدنی از انتقال کالا به مرز آستارا خودداری و از گمرک بیله سوار که اکنون تردد کمتری دارد، استفاده کنند.
امیدی گفت: افزایش شمار کامیون های حامل کالاهای صادراتی، نشانه نیاز بازارهای هدف بویژه روسیه و سایر کشورهای حوزه قفقاز و CIS به کالاهای ایرانی و افزایش تقاضا و رونق صادرات کشورمان است، اما کندی پذیرش و تردد خودروها در آن سوی مرز، مشکلاتی را برای رانندگان و تجار ایجاد کرده است.

ویروس کرونا بعد از مشاهده در چین، در کشورهای مختلف افرادی را مبتلا کرده است و معمولاً از طریق قطرات تنفسی ناشی از عطسه یا سرفه انتشار می‌یابد و علائمی چون آنفلوآنزا دارد و با تب و سرفه آغاز شده و به التهاب ریه یا عوارض بدتر دامن می زند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده است و با سه مرز زمینی، دریایی و ریلی با جمهوری آذربایجان در ارتباط است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.