به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت با بیان اینکه توسعه زیرساخت ها و ارائه خدمات و محصولات جدید و با کیفیت مخابراتی از اهداف اصلی مخابرات منطقه در راستای جلب رضایت و تحقق مطالبات ارتباطی مشتریان بشمار می رود، افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون مبلغ چهار میلیارد تومان در شهرستان سقز سرمایه گذاری شده است.

وی ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته برای توسعه پهنای باند و پورت های ADSL و اعلام تعداد دو هزار و ۲۳۸ پورت ADSL واگذار شده در شهرستان سقز، عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۵۷۶ پورت، در ۱۳ مرکز کم ظرفیت روستایی از جمله روستاهای سرچشمه، مولان آباد، قپلانتو، کوچه طلا، خورده لوکی، حاج عبدل، گلتپه، ترجان، آیچی، تموغه، کندلان، یورقل و ایرانخواه افزایش یافته و در ۸ روستای دیگر نیز تعداد ۵۱۲ پورت ADSL جدید دایر و آماده واگذاری به متقاضیان می باشد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تقویت وارتقاء حوزه شبکه از جمله سوئیچ، تغذیه و نیرو، کابل ارتباطی و انتقال در شهرستان سقز، افزود: نصب کافوی نوری، اصلاح شبکه کابل مسی روستاهای اقماری، بازسازی و برگردان دو هزار و ۷۳۱ خطوط هوایی، تغییر مکان ۷۳۷ شماره تلفن ثابت و برگردان شبکه کابل صالح آباد بر روی کافوی نوری از جمله کارهایی است که می توان اشاره کرد.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه با اعلام اینکه به منظور بهینه سازی و افزایش کیفی خدمات ،۷ مرکزِ سوئیچ کم ظرفیت روستایی ارتقاء یافته اند، افزود: با تعویض شبکه انتقال و نصبDSLAM بر بستر سافت سوئیچ در ۷ روستا امکان واگذاری اینترنت پرسرعت به متقاضیان فراهم شده است.

وی گفت: برگردان و جایگزینی رادیوهای پرظرفیت به جای رادیوی کم ظرفیت، نصب و توسعه تجهیزات لازم، راه اندازی مانیتورینگ به تعداد ۴۰ مورد، برقراری لینک انتقال برای مراکز سافت سویچ، راه اندازی تجهیزات تغذیه و نیرو، تعویض دیزل ژنراتور، نصب باتری و… از دیگر اقدامات صورت گرفته برای توسعه شبکه در شهرستان سقز می باشند.

حکمت با اشاره به اینکه در راستای ارائه خدمات مبتنی بر بستر فیبر نوری در این شهرستان زیر ساخت های مخابراتی با نصب و راه اندازی تجهیزات لازم ایجاد وتوسعه داده شده اند، افزود: در حال حاضرتعداد ۲۱۴ مشترک FTTH در مناطق تازه آباد و مجتمع تجاری زوزان و تعداد ۲۴ مشترک از خدمات سرویس VDSL بهره مند شده اند.

وی با بیان این مطلب که با نصب تجهیزات CWDM برای روستاهای کم برخوردار از خدمات و سرویس های مخابراتی امکان استفاده از تکنولوژی نسل سوم موبایل فراهم شده است، افزود: ۲۶ سایت BTSدر روستاهای سقز به تکنولوژی G۳ مجهز شده اند.

وی ضمن تشریح برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در حوزه تلفن ثابت و تعداد دایری های جدید در شهرستان سقز، اظهارداشت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد هزار و چهار شماره تلفن ثابت به مشتریان شهری و روستایی واگذار شده است.

وی با اعلام اینکه همکاری مشتریان در پرداخت به موقع قبوض تلفن ثابت از طریق درگاه های غیر حضوری (پورتال شرکت مخابرات ایران و سامانه ۲۰۰۰) موجب تسریع در اجرای برنامه های لازم برای تقویت ظرفیت های موجود می شود، گفت: از شهروندان خوب سقزی تقاضا دارم در این خصوص همیاری بیشتری داشته باشند تا موجبات توسعه با روند بیشتری تداوم یابد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.