محسن الله دادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعیین قیمت و کیفیت گندم خریداری شده بر عهده عوامل تشخیص و ذیحساب شرکت غله و خدمات بازرگانی شهرستان ایرانشهر است.
وی با بیان اینکه خرید گندم مازاد از سوی 2 مرکز در ایرانشهر انجام می شود، گفت: این مراکز شامل اتحادیه شرکت های تعاونی روستایی و کارخانه آرد سه ستاره این شهرستان است.
وی ادامه داد: ایرانشهر ظرفیت ذخیره سازی بیش از 45 هزار تن گندم را در سیلوهای خود دارد.
الله دادی با بیان اینکه تا کنون 70 درصد پول کشاورزان پرداخت شده است گفت: به ازای هر کیلوگرم گندم 13 هزار ریال به کشاورزان از سوی دولت پرداخت می ‌شود.
وی افزود: امسال کشاورزان ایرانشهری بیش از هفت هزار هکتار از زمین های کشاورزی خود را به کشت محصول راهبردی گندم اختصاص داده اند که نسبت به پارسال 17درصد رشد داشته است.
رئیس شرکت غله و خدمات بازرگانی ایرانشهر اظهار داشت: کشت گندم در این شهرستان از ابتدای آبان تا اواخر آذر ادامه دارد و برداشت آن نیز از اواخر فروردین آغاز می شود.
به گزارش ایرنا ایرانشهر با 30 هزار هکتار اراضی کشاورزی و 17 هزار بهره بردار یکی از مناطق حاصلخیز سیستان و بلوچستان و قطب کشاورزی منطقه است بطوریکه در چهار فصل سال می‌توان از اراضی آن محصولات فصلی و غیر فصل برداشت کرد.
7314**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.