حسن مسعودی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با شروع جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس در روز ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ با هجوم همگانی دوازده لشگر عراق به سمت خرمشهر و این نیروها در ماهشهر به صدام ملحق شدند تا مسیر را برای تصرف استان بوشهر ادامه دهند.

وی  انسجام نیروها و وحدت را عامل آزادسازی خرمشهر برشمرد و اظهارداشت: ما یکم مهر ۱۳۵۹ تکاوران نیروی دریایی به فرماندهی ناخدا یکم هوشنگ صمدی اسطوره مقاومت و دفاع از خرمشهر حضور یافتیم و با تکاوران و گردان عراق درگیر و آرزوی تصرف و رویایی که توسط صدام برای تصرف ایران تداعی شده بود را ناکام گذاشتیم.

فرمانده اسبق تکاوران نیروی دریایی منطقه دوم بوشهر ادامه داد:در ۳۴ روز بلاانقطاع تکاوران نیروی دریایی در دفاع از خرمشهر همت گماردند، به گونه‌ای که در آخرین روزها صدام مجبور شد دو لشگر زرهی به خاطر  رویارویی با تکاوران و تصرف خرمشهر وارد این شهر کند، از تکاوران نیروی دریایی ۱۰۳ تن شهید و بیش از ۲۹۰ تن زخمی داشتیم، هر روز ما درگیر جنگ های خانه به خانه بودیم و از میهن خود دفاع می کردیم.

وی تصریح کرد: نیروهای زمینی، ژاندارمری و نیروهای مردمی به کمک ما بودند به خصوص همراهان شهید محمد جهان آرا که کمک موثری به ما داشتند و هر جایی  نفوذ می‌شد به کمک شهید جهان آرا و تعدادی از تکاوران می رفتند و پس از شناسایی منطقه مورد نظر را سد می کردند و دشمن را ناکام می گذاشتند.

مسعودی بیان کرد: یک روز که در محوطه باز راه آهن بودم ، دیدیم که یک نفر از مقابل در حال سرک کشیدن است یکی از همراهان گفت که تکاور فکر می‌کنم که عراقی است و بلافاصله محل را از پشت مسدود کردیم و دو تا شون را اسیر کردیم و متوجه شدیم که ۱۵ تن از کماندو های آنها در یک خانه گیر افتادند.

ناخدا یکم بازنشسته و فرمانده اسبق تکاوران نیروی دریایی منطقه دوم بوشهر ادامه داد: بعد از آن رزمندگان ما با سلاح های بسیار ابتدایی نیروهای دشمن را که سلاح های آن ها بسیار بهتر از ما بود را شکست دادند و این سد را از راه برداشته و پیروز شدند.

وی ادامه داد: در آن لحظه من حیرت زده بودم و به خدای خود گفتم که این فقط عظمت و بزرگی توست که غیرت و شرف به ایرانی‌ها دادی و در آن لحظه فقط یاد جمله امام سجاد افتادم که فرمودند: سپاس خدای را که دشمنان ما را از احمق آفریده ای.

مسعودی اضافه کرد: زمانی که عراق به ما حمله کرد  با ۱۲ لشکر آماده و سر حال و در این بین غیرت و شرفی که در وجود هر ایرانی موج می زد که ما با آنها می جنگیدیم و ما در آن زمان انقلاب نوپایی داشتیم و این باعث شده بود که وحدت و انسجام میان فرماندهان ما کمرنگ باشد.

وی  گفت:  در آن زمان بود که صدام در میان خبرنگاران گفته بود من یک هفته دیگر به سوالات شما در تهران پاسخ خواهم داد و شما دیدید که عکس این قضیه اتفاق افتاد و رویای تصرف تهران را برای همیشه به گور برد با توجه به تجربه موفق هشت سال دفاع مقدس و مدیریت جهادی که اکنون نیاز جامعه ما به خصوص جوانان است.

مسعودی ادامه داد: کسانی که الان در راس کشور هستند همان فرماندهانی هستند که با غیرت و شرف تعصب شان حتی یک وجب از خاک پهناور ایران را به بیگانه ندادند و درس و تجربه شدند برای جوان های امروزی و همان فرماندهان امروز در دانشکده‌های مختلف آموزش دهندگان به نسل امروزی می باشد.

ناخدا یکم بازنشسته و فرمانده اسبق تکاوران نیروی دریایی منطقه دوم بوشهر اظهارداشت: در بحث خلاقیت در زمان جنگ بنده افتخار این را داشتم که تخصص های خودم را به سربازان و افسرانی که تازه وارد جنگ شده‌اند بیاموزم و خلاقیت های دیگر این بود که ما روی قایق های خودمان سلاح های تیربار آماده می‌کردیم تا هنگامی که می خواستیم نیروهای خودمان را با آن طرف آب جا به جا کنیم بتوانیم از خودمان و نیروها دفاع کنیم.

وی افزود : من به عنوان یک ایرانی به خود می بالم که جوان های ما از یک اندیشه از یک دانش برتر در تمام ابعاد استفاده می کنند و هیچ وقت به دشمن فرصت فکر کردن در ضربه زدن به میهنمان را نمی‌دهد.

در دفاع مقدس افزون بر ۲۳۰ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی شده است.

م/س ۶۰۲۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.