به گفته سخنگوی وزارت بهداشت تا کنون ۱۰ میلیون و ۷۳۴ هزار و ۳۷۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده و در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۱ شهرستان نارنجی، ۲۵۲ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند که شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.

به گزارش جماران؛ سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۶۱۵ هزار و ۱۸۴ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۹ نفر از بیماران مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در ایران به ۵۹ هزار و ۸۹۹ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز جمعه با اعلام آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۸ اسفند ۱۳۹۹) بر اساس معیارهای قطعی تشخیص ۸ هزار و ۱۰۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۵۹۲ نفر نیز بستری شدند، با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و  ۶۱۵ هزار و ۱۸۴ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و  ۳۷۹ هزار و  ۹۲۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳ هزار و  ۷۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۳۷۹ هزار و ۹۲۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین متاسفانه ۳۷۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

 

به گفته وی تا کنون ۱۰ میلیون و ۷۳۴ هزار و ۳۷۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده و در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۱ شهرستان نارنجی، ۲۵۲ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند که شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.

 

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز همه‌گیری جهانی (پاندمی) این بیماری را تأیید کرد.

بیماری کووید۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۱۲ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از دو میلیون و ۴۹۰ هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند. ایران از  نظر تعداد مرگ بر اثر کرونا بعد از آمریکا، برزیل، مکزیک، هند، انگلیس، ایتالیا، فرانسه، روسیه، آلمان و اسپانیا در رتبه ۱۱ در بین کشورهای دنیا قرار دارد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

 

هشتم اسفند و آخرین خبرهای کرونایی در استان‌ها

هشتمین روز ماه پایانی سال در حالی سپری می شود که همانطور که مسئولان بهداشتی کشور هشدار داده بودند، نوع جهش یافته ویروس کرونا در حال شناسایی در مناطق مختلف کشور است و انتظار می رود روزهای و هفته های سخت تری پیش روی هموطنان باشد.

همه ساله در هفته های پایانی سال، کوی و برزن رنگ عید به خود می گرفت؛ از خانه تکانی برای پذیرایی از سال نو تا جنب و جوش‌ها برای خریدهای نوروزی، هموطنان را به وجد می آورد و هر کس سعی می کرد به فراخور توان خود، جشن جهانی نوروز را زنده نگه دارد.

اما امسال با وجود سپری شدن یک سال از همزیستی مردم ایران و جهان با ویروس کرونا، دیگر رنگ و بوی عید در شهرها و روستاها به مشام نمی رسد و همچنان سرخط اخبار به شیوع این ویروس اختصاص دارد به طوری که به نظر می رسد نوروز ۱۴۰۰ نیز با رنگ و بوی کرونا فرا برسد.

البته این شرایط دور از انتظار نبود؛ از دی ماه امسال و پس از آنکه جهان با نوع جهش یافته این ویروس از جمله سویه انگلیسی آن روبرو شد، پیش بینی ابتلای و قربانیان بیشتر ناشی از شیوع آن را داشت؛ در همین راستا وزیر بهداشت نیز هفته ها قبل و پس از مشاهده نخستین مورد از ویروس کرونای انگلیسی در کشورماه هشدار داد که از این پس هر نوع ابتلای جدیدی را باید به حساب سویه جدید این ویروس بگذاریم و اگر غفلت کنیم، موج چهارم بیماری کشور را فرا می گیرد.

اکنون در هشتمین روز اسفند نیز اغلب اخبار استانی از شناسایی موارد جدید ابتلا به کرونا بخصوص از نوع جهش یافته آن خبر می داد؛ برای نمونه در فسا در استان فارس دو مورد جدید از ابتلا به ویروس انگلیسی شناسایی شد و به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا یک نفر از مبتلایان به کرونا انگلیسی بعد از بهبودی از بیمارستان ترخیص و جهت ایزوله خانگی تحت مراقبت قرار گرفته و یک نفر با توجه به نیاز به اقدامات درمانی بیشتر همچنان بستری هست.

این خبر پس از خبر روز گذشته دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان که اعلام کرد سویه انگلیسی ویروس کرونا در این استان و شهر بندرعباس مشاهده شده است، حایز اهمیت است زیرا نشان می دهد که استان‌های جنوبی درگیری نوع جدید این ویروس شده اند.

البته ابتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی محدود به جنوب کشور نیست همانطور که امروز فرماندار شهرستان ویژه مرند در آذربایجان شرقی گفت: ۲ نفر مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی در این شهرستان شناسایی شده اند که خانواده این افراد در قرنطینه هستند و مردم اگر این موضوع را جدی نگیرند شرایط بسیار سخت‌تر از موج‌های قبلی کرونا خواهد شد.

یادآوری این  نکته خالی از لطف نیست که چهارم اسفندماه نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی آذربایجان‌شرقی در اهر شناسایی شد و با مشخص شدن نتایج تست‌های انجام یافته و اعلام آن به دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۵ نفر مبتلای جدید به این ویروس در شهرستان یاد شده شناسایی شد؛ دو روز پیش از آن نیز ابتلای یک نفر به این ویروس در بستان آباد تایید شده بود.

در آذربایجان غربی نیز ۱۲۸ نفر از مبتلایان به کرونا در بخش‌های آی‌سی‌یو مراکز درمانی استان، تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند؛ این آمار حدود ۳۰ درصد بیشتر از آمار حدود یک ماه گذشته است که کمترین میزان بستری شدگان در مراکز آی سی یو استان به تعداد ۹۹ نفر ثبت شد.

تاکنون ۱۱۳ هزار و ۱۶۱ نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده که نشان می دهد از هر ۳۰ نفر در استان، یک نفر به کرونا مبتلا شده است.

با این حال در استان اردبیل شرایط پایدار گزارش شده است و در شبانه روز گذشته ۲۳ بیمار جدید در این استان بستری و یک نفر جان خود را از دست داده است.

برآیند اخبار در سایر استان ها نیز از شکنندگی شرایط حکایت دارد؛ برای نمونه رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه تعداد جانباختگان کووید ۱۹ طی دیروز تا صبح امروز جمعه نسبت به روزهای پیش از آن بیشتر شده است، در عین حال از کاهش شماری بستری ها خبر داد.

به گفته دکتر محمد فتحی هفت بیمار کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های البرز جان خود را از دست دادند و شمار جانباختگان این بیماری از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲ هزارو ۷۴۳ نفر ثبت شده است.

در استان لرستان نیز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه کرونای انگلیسی پشت دروازه های لرستان قرار دارد، از مردم خواست با دوری از تجمعات و دورهمی و رعایت پروتکل های بهداشتی از خود و فرزندانشان مراقبت کنند.

با ادامه روند موجود، احتمال بازگشت لرستان به شرایط نارنجی در هفته های آینده محتمل است که افزایش تعداد مبتلایان و مرگ و میر را به دنبال خواهد داشت.

در استان خوزستان شرایط کرونا بخصوص نوع جهش یافته آن خاص تر از سایر استان‌هاست به طوری که نه تنها پایانه های مسافری مرزی این استان بسته شده بلکه ورود مسافران از استان های همجوار نیز محدود شده است؛ با این حال هنوز مشکل نادیده انگاری خطر شیوع کرونا در بین برخی شهروندان این استان دیده می شود.

در این راستا، امروز بخشدار صیدون از توابع باغملک در شرق خوزستان گفت: شب گذشته یک خواننده به دلیل حضور و اجرای برنامه در یک جشن عروسی در این بخش بازداشت شد؛ این خبر نشان می دهد که هنوز مردم این خطه هشدارها جدی نگرفته اند و اقدام به برگزاری مجالس عروسی می کنند.

نکته قابل تامل اینکه میزبان این مراسم برخلاف تعهدی که داده بود تعداد زیادی میهمان از شهرهای مختلف از جمله رامهرمز که محل شیوع کرونای انگلیسی است، دعوت کرد و یک کارناوال خودرویی نیز تشکیل داد.

به گفته این بخشدار حکم جلب داماد نیز صادر شده است و در اولین فرصت این فرد نیز بازداشت خواهد شد تا مراجع قضایی در رابطه با تخلفات آنها اظهار نظر کنند.

خبر دیگر از خوزستان اینکه به گفته رییس مرکز بهداشت این استان ۵۵۰ دوز واکسن کرونا در مرحله دوم واکسیناسیون که از امروز آغاز می شود، به جانبازان دارای مشکل ریوی استان اختصاص یافته است.

به گفته سیدمحمد علوی، ابتلا به کرونا در سه هفته اخیر در استان خوزستان سیر صعودی داشته و سبب شده تا ۱۱ شهرستان در وضعیت قرمز قرار گیرند زیرا پس از آنکه اعلام شد استان در وضعیت آبی است، مردم و مسئولان تصور کردند که استان از ویروس رها شده و همین امر باعث شد زمستان سختی داشته باشیم.

وی این را هم گفت که در دهدز موارد بیماری ۱۰ برابر نسبت به هفته قبل افزایش پیدا کرده است و همچنین در دیگر شهرستان های استان با افزایش موارد بیماری مواجه هستیم و تنها در شهرستان‌های کارون و مسجدسلیمان موارد بیماری کاهش یافته است.

به گفته رییس مرکز بهداشت خوزستان در کل استان موارد بیماری نسبت به هفته قبل ۷۴ درصد، موارد بستری ۹۰ درصد و موارد مرگ ۴۵ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در خوزستان بیشترین موارد ابتلا در دورهمی های خانواده ها رخ می دهد. همچنین تجمع مردم به  واسطه  ترددهای درون شهری بسیار خطرناک است و محل دیگر انتشار بیماری، ادارات و بانک ها هستند.

علوی ادامه داد: شرکت در مراسم عزاداری و عروسی های بزرگ از موارد دیگر ابتلا به بیماری است که متاسفانه هنوز در استان به چشم می خورد. بارها دیده‌ایم که افراد در این مراسم شرکت کرده و بیماری را به دیگر اعضای خانواده انتقال داده اند.

 

۸۴ نفر با ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های آذربایجان‌غربی بستری شدند

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: ۸۴ نفر دیگر با ابتلا به کرونا در شهرستان های مختلف استان، در مراکز درمانی بستری شدند.

دکتر جواد آقازاده روز جمعه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۷۴ نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده و ۳۱ درصد از این تعداد، در بیمارستان ها تحت مراقبت قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: با اضافه شدن این تعداد، کل بستری شدگان ناشی از کرونا در آذربایجان غربی به ۴۸۸ نفر رسید که ۱۴۰ نفر از آنان در بخش های مراقبت های ویژه بستری شده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: همچنین ۲۵ نفر با کمک دستگاه ونتیلاتور، تنفس دارند.

آقازاده از فوت ۲ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در آذربایجان غربی خبر داد و اظهار کرد: کل فوت شدگان ناشی از کرونا در استان به سه هزار و ۶۲۲ نفر رسیده است.

تاکنون ۱۱۳ هزار و ۴۳۵ نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده اند.

 

کرونا جان سه نفر دیگر را در استان همدان گرفت

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با فوت سه نفر دیگر از مبتلایان قطعی کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، شمار متوفیان کرونا در این استان به یک هزار و ۵۲۲ نفر رسید.

دکتر «محمد طاهری» روز جمعه افزود: همچنین با شناسایی ۱۶ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع موارد مثبت بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در استان به ۱۰ هزار و ۴۴۷ نفر افزایش رسیده است.

وی اظهار داشت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان همدان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۷ مورد بود که از این تعداد ۴۱ نفر در بخش عادی بستری شدند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: همچنین در حال حاضر ۱۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی این استان بستری هستند و وضعیت جسمی  ۲۸ بیمار وخیم گزارش شده است.

دکتر طاهری درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان همدان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستان‌های اسدآباد ۳۷۸ ، بهار ۶۱۱، تویسرکان ۶۶۶، رزن ۴۵۳، درگزین ۱۹۷، فامنین ۱۸۳ و کبودراهنگ ۶۶۵ نفر بوده است.

طاهری افزود: همچنین یک هزار و ۹۱۸ نفر در ملایر، یک هزار و ۱۵۲ نفر در نهاوند و سه هزار و ۹۴۷ نفر نیز در شهرستان همدان به این ویروس مبتلا و بستری شده اند.

از دانشگاه علوم پزشکی همدان، شهرستان تویسرکان در وضعیت نارنجی، سه شهرستان اسدآباد، فامنین و کبودراهنگ در وضعیت آبی و ۶ شهرستان دیگر استان همدان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

 

۱۱۵ بیمار کرونایی در قم بستری هستند

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه ۱۱۵ بیمار کرونایی در این استان بستری هستند، گفت: وضعیت هشت تن از آنها وخیم است.

محمدرضا قدیر آخرین وضعیت مبتلایان به کووید۱۹ در قم را مورد اشاره قرار داد و افزود: در ۲۴ ساعت منتهی به هشتم اسفند ماه ۹۹، ۲۱ تن با علائم مشکوک به کرونا در مراکز درمانی قم پذیرش شدند.

وی افزود: ۱۹ تن از این افراد بستری شدند و هشت بیمار کرونایی نیز با بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند و در ۲۴ ساعت گذشته هیچ مورد فوت کرونا مثبت در این استان ثبت نشده است.

با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان قم از ۱۵ دی از وضعیت قرمز به نارنجی، در ۶ دی‌ از نارنجی به زرد و در ۲۰ دی‌ماه جاری از زرد به «آبی» تغییر کرده است.

 

معلم شادگانی بر اثر کرونا جان خود را از دست داد

سرپرست فرمانداری شادگان گفت: متاسفانه یکی از معلمان با سابقه شادگانی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داد.

امید صبری پور روز جمعه اظهارداشت: یحیی دورقی معلم شاغل در مدرسه متوسطه آزادگان شادگان بود که پس از چند روز مبارزه با ویروس کرونای جهش یافته جان باخت.

وی افزود: مرحوم دورقی نخستین معلم شادگانی است که بدلیل ابتلا به این بیماری منحوس درگذشته است.

سرپرست فرمانداری شادگان خواستار رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم شد و گفت: تنها با همیاری مردم می توان این بیماری را شکست داد.

وی افزود: استفاده از ماسک، پرهیز از تردد غیرضروری و شستن مداوم دست و صورت از جمله اقدامات موثر برای جلوگیری از شیوع کرونا است.

بر اساس اعلام سیدمحمد علوی رییس مرکز بهداشت خوزستان، شهرستان‌های  شادگان، آبادان و خرمشهر در جنوب غرب خوزستان با ورود به پیک جدید کرونا، آلوده ترین و خطر خیزترین مناطق خوزستان به شمار می‌روند.

۱۱ شهرستان در استان خوزستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند و ویروس جهش یافته انگلیسی در چند شهرستان خوزستان تایید شده است.

 

کرونا جان ۲ کرمانشاهی دیگر را گرفت

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: با فوت ۲ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹، مجموع جانباختگان استان به هزار و ۴۸۳ نفر رسید.

مهدی محمدی روز جمعه افزود: این ۲ نفر در مراکز درمانی شهرستان های کرمانشاه و جوانرود فوت کردند.

وی اظهار داشت: در شبانه روز گذشته با بستری شدن ۲۸ بیمار جدید و ترخیص ۲۳ نفر دیگر، مجموع افراد بستری مبتلا به ویروس کرونا به ۱۳۳ نفر رسید.

محمدی گفت: هشت بیمار مثبت بستری و ۴۰ بیمار مثبت سرپایی هم در شبانه روز گذشته در استان کرمانشاه شناسایی شدند.

تعداد بستری های بیماران کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان کرمانشاه در آبان ماه به هزار و ۲۶۰ نفر رسید و در ۲۴ آبان ۲۴ فوتی داشتیم که بیشترین آمار در یک روز از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بوده است.

محمدی در ادامه افزود: شهرستان‌های پاوه، کنگاور، سنقر و کلیایی، هرسین، اسلام آبادغرب، سرپل ذهاب و صحنه هم اکنون در وضعیت زرد قرار دارند.

به گفته وی، شهرستان‌های ثلاث باباجانی، دالاهو، قصرشیرین، کرمانشاه، گیلانغرب، جوانرود و روانسر هم آبی است.  

 

۲ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در فسا شناسایی شدند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: بنا بر اعلام انستیتو پاستور و اداره مراقبت معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دو مورد ابتلا به ویروس انگلیسی کرونا در شهرستان فسا شناسایی شد.

جلال کریمی روز جمعه اظهار داشت: اقدامات لازم  برای نگهداری ایزوله این بیماران در ویژه بخش کرونا انجام شده و برای ردیابی و ایزوله افراد در تماس و یا مبتلا سرپایی اقدامات لازم صورت گرفته است.

وی افزود: پیدا کردن این مبتلایان نشان از تقویت برنامه دیده وری دارد؛ برنامه دیده وری یک طرح جدید معاونت بهداشت هست که در کنار تیم اقدام سریع اقدامات بیماریابی و برنامه ریزی برای رهگیری و ایزوله کردن را دنبال می کند.

 کریمی بیان کرد: یک نفر از مبتلایان به کرونا انگلیسی بعد از بهبودی از بیمارستان ترخیص و جهت ایزوله خانگی تحت مراقبت قرار گرفته  و یک نفر با توجه به نیاز به اقدامات درمانی بیشتر همچنان بستری هست.

به گفته وی، محدودیت های خانوادگی برای این موارد بخشی از نظام مراقبت بوده و بررسی های گسترده در اطرافیان و قرنطینه افراد، مد نظر قرار گرفته است.

کریمی اضافه کرد: با توجه به حجم بالای نمونه های ارسالی از سراسر کشور و زمان بر بودن اعلام نتیجه تست‌ها، باید هر گونه مبتلای جدید را ویروس جهش یافته کرونا فرض کنیم و تمامی مراقبت های لازم را انجام دهیم تا از شیوع بیشتر ویروس در سطح جامعه جلوگیری کنیم.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه علائم شبیه سرماخوردگی علاوه بر خودقرنطینگی، به پزشک خانواده خود یا درمانگاه ویژه کرونا مراجعه کنند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با توجه به مشاهده ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در کشور و گزارش ۲ مورد ابتلا در شهرستان فسا، از شهروندان تقاضا داریم با رعایت قوانین و مقررات بهداشتی، بخصوص استفاده مناسب از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، خودداری از تجمع، شستشوی دستها و استفاده از تهویه مطبوع مانع از ابتلای خود و دیگران به بیماری  کووید ۱۹ شوند. 

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

 

افزایش شمار فوتی ها و کاهش بستری های کووید۱۹ در البرز

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه تعداد جانباختگان کووید ۱۹ طی دیروز تا صبح امروز جمعه نسبت به روزهای پیش از آن بیشتر شده است، گفت : درعین حال شمار بستری های ۲۴ ساعت گذشته کاهش محسوس دارد.

دکتر محمد فتحی روز جمعه به خبرنگاران گفت : هفت بیمار کووید ۱۹  با وجود تلاش های مدافعان سلامت طی ۲۴ ساعت گذشته  در بیمارستان های این استان جان خود را از دست دادند و شمار جانباختگان این بیماری از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲ هزارو ۷۴۳ نفر ثبت شده است.

این درحالی است که طی یک ماه اخیر شمار جانباختگان روزانه کووید ۱۹ در البرز زیر چهار نفر ثبت شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در این حال طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های این استان بستری شدند در حالیکه روز های پیش آن  بین ۳۰ تا ۴۵ بیمار بدحال کووید ۱۹ بستری داشتیم.

اکنون در مجموع ۲۸۳ بیمار بدحال کووید ۱۹ در بیمارستان های استان البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

فتحی بیان داشت:  مجموع کل  موارد بستری های کووید۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز  ۳۱ هزار و ۷۴۸ نفر ثبت شده است.

 خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۸ هزار و ۷۱۹ نفر از مراکز درمانی البرز ترخیص شده اند.

رعایت فاصله اجتماعی ، استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده ، پرهیز از حضور در مکان های پرازدحام و سفرهای غیر ضروری توصیه همیشگی دانشگاه علوم پزشکی البرز به مردم برای مهار کرونا است.

اکنون از هفت شهرستان تابعه استان البرز ، پنج شهرستان زرد و ۲ شهرستان آبی کرونایی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
7 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.