سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری گیلان ضمن اعلام خبر فوق بیان کرد: سیمای میراث گیلان مجموعه ای جامع برای شناخت و معرفی پیشینه فرهنگی و طبیعی شهرستان های استان است که در آن اطلاعات و اسناد مختلف با زبانی ساده گردآوری و ارائه می شود.
ولی جهانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حوزه های جغرافیای انسانی و طبیعی،تاریخی،مردم شناسی، هنرهای سنتی،آئین ها و باورداشت ها،زبان ها،جاذبه های گردشگری و میراث ملموس و غیرملموس 16 شهرستان محورهای طرح یاد شده هستند .
وی اظهار کرد: سیمای میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان تنها راهنمای جامع گردشگری دو زبانه استان است که نه تنها به عنوان یک راهنما، بلکه به عنوان یک مرجع جامع از اطلاعات تاریخی برای هریک از 16شهرستان گیلان خواهد بود و مطالعه کنندگان خود را تا حد زیادی از مراجعه به منابع دیگر بی نیاز خواهند ساخت.
این مسئول توجه به جلوه های میراث فرهنگی را سندی ماندگار برای درک تاریخی در مسیر مطالعه شاخص های معاصر و آیندگان و همچنین بسترسازی فرهنگی دانست و بیان داشت:نتایج این طرح می تواند در روند توسعه فرهنگی – اقتصادی و اجتماعی منطقه مورد استفاده قرار گیرد.
جهانی؛میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری را ثروت ملی جامعه ایرانی و منبع بسیار غنی برای پژوهش های جامعه شناختی،مردم شناسی و تاریخی قلمداد نمود و افزود:گردآوری و معرفی علمی و دقیق این میراث در عرصه های گوناگون،ضمن این که توجه به این ثروت ملی و کوشش برای حفظ و رشد آن را به دنبال دارد،می تواند تا حدی مشکلات پژوهشی را حل و نکاتی از ابهامات را در عرصه های مختلف روشن نماید.
گیلان با جاذبه های گردشگری منحصر به فرد دارای یکهزار و 60 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور و 90 رشته صنایع دستی است .
خبرنگار:ضامن**انتشار دهنده: بابایی
1881 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.