فیروز فاضلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : این مساله مانعی برای پیشرفت صنعت چاپ در استان است که نیازمند هم پوشانی و همراهی مسئولان در این عرصه است.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است شورای سیاستگزاری شهر رشت مصوباتی برای رونق صنعت چاپ و درآمدزایی بیشتر این حوزه در نظر بگیرد و بر ارائه سفارش‌های مربوط به این حوزه توسط شهرداری‌های مناطق در داخل استان تاکید کند.
وی با بیان اینکه توسعه صنعت چاپ در استان موجب اشتغالزایی، پویایی، درآمدزایی و رونق این صنعت می‌شود افزود: صنعت چاپ در گیلان باید به جایگاهی برسد که حتی از استان های دیگر سفارش بپذیرد .
فاضلی بر تجهیز چابخانه ها و لزوم تبدیل چاپخانه های سنتی به مدرن تاکید و تصریح کرد:برای تجهیز چاپخانه‌ها و خرید دستگاه‌های جدید می توان از تسهیلات صندوق توسعه ملی بهره گرفت.
وی با تاکید بر اینکه نباید تنها به گذشته پرافتخار بسنده کرد ،گفت: باید بر روی هست‌ها تمرکز کنیم زیرا موجب مطرح شدن تقاضاها و هموار شدن مسیر می‌شود.
در زمان حاضر 270 واحد در صنعت چاپ استان فعال هستند که شامل 84 چاپخانه می شود؛همچنین گیلان دارای 150 چاپخانه دیجیتال، 24 واحد سیلک و 12 واحد هیستوگرافی است.
خبرنگار: ضامن**انتشار دهنده: بابایی
1881 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.