به گزارش خبرنگار ایرنا از رضوانشهر، این نامه که به امضای ۵۲ نفر از پزشکان و فعالان مدنی در در این دو شهرستان منتشر شده، آمده است: مشکلات بزرگ، آدمهای بزرگ و تصمیمات آنی و حکیمانه‌ای می‌طلبد و کشور امروز با ویروس نادیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند که متأسفانه عوارض و نتایج آن هر لحظه توسط مردم رویت می‌شود. در این نامه آمده است:

همانگونه که واقف هستید استان گیلان یکی از استان‌های درگیر می‌باشد و شهرستان تالش از اشاعه هرچه بیشتر آن رنج می‌برد، کادر درمانی و مراکز درمانی در خط مقدم این مبارزه علاوه بر تقابل با ویروس کرونا، نبودن امکانات را هم به‌عنوان یکی از مشکلات خود می‌بینند.

 این عده در نامه خود نوشته اند:  همراهی کادر درمانی و خیرین محترم شهرستان اگرچه دلگرم کننده است، اما قطعا کفایت نمی‌کند و مردم منطقه انتظار دارند تا کمک‌های کشوری که در رسانه‌ها از آن صحبت می‌شود (تنخواه بیست میلیارد تومانی) و اثرات آن را در بیمارستان های منطقه شاهد باشند.

 در این نامه آمده است: فراهم کردن کلیه امکانات مورد نیاز کادر درمانی از جمله، دستکش، ماسک، مواد ضدعفونی کننده و غیره، به میزان مصرف واقعی مراکز درمانی، اعلام بسته‌های تشویقی و دعوت از عوامل دارای سابقه کار درمانی جهت استراحت کادر درمانی درگیر این بیماری و جلوگیری از یک فاجعه انسانی مورد تأکید است.

 همچنین در این نامه آمده است: ضد عفونی کردن سطوح پر تردد شهری و دستگاه‌های خودپرداز بانکی و دیگر  امکانات عمومی که شبانه روز توسط شهروندان مورد استفاده قرار می‌گیرد، تعطیلی مراکز اداری و خدماتی که عدم فعالیت‌شان چندان تاثیری در امر خدمت‌رسانی به مردم نخواهد داشت و تداوم تعطیلی مراکز آموزشی و ورزشی تا زمان سیر نزولی رشد ویروس مورد تقاضا می باشد.

 حضور مداوم بازرسان شبکه بهداشت و درمان در نانوایی‌ها و دیگر مراکزی که با ارزاق روزانه مردم تماس دارند، و اعمال سختگیری توصیه‌های بهداشتی نیز از دیگر موارد ذکر شده در این نامه خطاب به استاندار محترم گیلان است.

 در ادامه آمده است: اجتناب از جلسات بی‌حاصل که جز اشاعه بیشتر بیماری نتیجه دیگری نخواهد داشت و حضور میدانی و جهادی مدیران جهت دلگرمی مردم و کادر درمانی، توجه بیش از پیش به ادارات فنی به‌ویژه اداره آب شهری و روستایی که قطعی احتمالی آب می‌تواند اثرات غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد و تهیه و توزیع ماسک، دستکش و گان بین همراهان بیماران بستری در بیمارستان، که ناچار به حضور در بالین بیمارشان هستند، به‌منظور پیشگیری از انتشار بیشتر ویروس را خواستاریم.

 در انتهای این نامه خطاب به استاندار گیلان آمده است: انطباق تمام تدابیر و تصمیمات اتخاذشده با پروتکل‌های علمی و جهانی مبارزه با بیماری کرونا در سطح این مناطق باید در دستور کار قرار گیرد.

 شهرستان های رضوانشهر و تالش با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت، در غرب مرکز استان گیلان واقع شده اند که حدود نیمی از مردم این مناطق را برادران و خواهران اهل سنت شافعی مذهب تشکیل می دهند و رضوانشهر تنها یک بیمارستان ۳۲ تختخوابی دارد که حتی در حد یک درمانگاه هم به مردم این منطقه خدمات نمی دهد.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.