سهیل فضل‌وزیری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا در سطح کشور شهرداری سنندج در راستای مقابله با این ویروس تمهیدات واقداماتی را در هفته گذشته آغاز کرده است.

وی افزود: یکی از توصیه‌های پزشکان در راستای پیشگیری از شیوع این ویروس ضدعفونی کردن سطوح و معابر اصلی و پر تردد است.

رییس سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری سنندج گفت: این سازمان هم در راستای حفظ سلامت شهروندان از شب گذشته عملیات ضد عفونی کردن معابر اصلی سطح شهر را آغاز کرده و به مدت یک هفته این کار ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: ضد عفونی کردن معابر اصلی با سه دستگاه ماشین آلات آتشنشانی شامل ۲ دستگاه خودرو مجهز به واترمیست انجام خواهد شد،ضمن اینکه ۶ نفر از آتش‌نشانان این سازمان هم از ساعت ۱۲ شب تا ساعت ۶ صبح عملیات ضد عفونی کردن معابر اصلی را انجام می‌دهند.

ربیس سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری سنندج از شهروندان خواست: از پارک کردن خودرو در معابر اصلی و همچنین تردد غیر ضروری در این ایام خودداری کنید.

 

بازارهای سنندج ضدعفونی شدند

مدیر شهرداری منطقه ۲ سنندج نیز گفت: در ایام پایانی سال بازارهای سطح شهر بواسطه خرید سال نو شلوغ و پرتردد هستند بنابراین امکان ابتلا به این ویروس در این اماکن بسیار زیاد است.

عرفان فتحی افزود: این شهرداری در ادامه فعالیت‌های خود در راستای مقابله با این ویروس شب گذشته عملیات ضدعفونی کردن معابر بازارهای آصف و سنندجی را انجام دادند.

وی اظهار داشت: عملیات ضدعفونی کردن سرویس‌های بهداشتی و همچنین ست‌های ورزشی در سطح منطقه بصورت ویژه در این ایام در حال اجرا است.

تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.

۲۰۵ مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کووید ۱۹ ظرف ۲۴ ساعت گذشته (ظهر جمعه تا ظهر شنبه) شناسایی شده که ۵۲ نفر در تهران، ۲۱ نفر در قم، ۱۷ نفر در گیلان، ۲۲ نفر در گلستان،   ۱۲ نفر در اصفهان، ۱۸ نفر در مرکزی (اراک و ساوه)، ۱۲ نفر در مازندران، یک نفر در خراسان جنوبی (اولین مورد تشخیصی)، یک نفر در ایلام (اولین مورد تشخیصی)، ۸ نفر در فارس، ۶ مورد در آذربایجان شرقی، ۳ نفر در اردبیل، ۸ نفر در البرز، ۴ نفر در سمنان، ۵ نفر در کردستان، ۶ نفر در قزوین، ۴ نفر در خوزستان، یک نفر در سیستان و بلوچستان و ۴ مورد در یزد هستند که از این جمع،  ۹ نفر فوت کرده‌اند.

 تعداد موارد مشکوک خیلی بیشتر از آن چیزی است که نتایج آزمایشگاهی به عنوان مبتلا به کووید ۱۹ نشان می‌دهد.

 ۱۰ تا ۱۵ درصد افراد به عنوان ابتلای قطعی به این بیماری محسوب می‌شوند و در بسیاری از موارد افراد به عفونت‌های حاد تنفسی دیگری مبتلا هستند و با تابلوی مشکوک تحت مراقبت قرار می‌گیرند.

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ بود که ابتلا پنج شهروند قمی به ویروس کرونا (کووید۱۹) تایید شد و طبق اعلام وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی هم اکنون ۵۹۳ نفر در ۲۶ استان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان ها بستری هستند.

تا ظهر شنبه ۱۰ اسفند این ویروس بلای جان ۴۳ نفر شد و ۱۲۳ نفر نیز با بهبودی کامل از بیمارستان ها ترخیص شدند.

کردستان نیز تا قبل از ظهر پنجشنبه هشتم بهمن ماه جز استان‌های پاک از کرونا بود اما ظهر همان‌روز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر مثبت بودن ابتلای یک نفر در این استان را مخابره کرد و تا صبح امروز شنبه ۱۰ بهمن نیز تعداد بیماران این ویروس به هشت تن رسیده است.

ویروس کرونا نخستین‌بار در سال ۱۹۶۵ کشف شد و مطالعه روی آن به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت.

این ویروس به طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می‌کند، با این حال تاکنون هفت ویروس کرونا انسانی کشف شده‌ که آخرین نوع آن در دسامبر (آذر- دی) ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همه‌گیری در انسان شیوع پیدا کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.