به گزارش ایرنا، حجت الاسلام احمد صحت قول عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این کارگروه با هدف ایجاد یک ستون دینی در روزنامه ها، هفته نامه ها و خبرگزاری ها ایجاد شده که در این صورت می توان آموزه های دینی را به لایه های مختلف جامعه منتقل کرد.
وی ادامه داد: احیای نشریه ها، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری محلی باید در دستور کار دستگاه های فرهنگی قرار گیرد به طوری که ملاک صحت اخبار باید رسانه های محلی باشند.
مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه سواد رسانه ای باید به صورت دسته بندی اجرایی شود، اظهار داشت: مجموع جریان سازی های فرهنگی باید برای هر استان به صورت ویژه برنامه ریزی شود و نمی توان برای مسائل فرهنگی نقاط مختلف کشور یک نسخه واحد در نظر گرفت.
وی یکی از عوامل تاثیرگذاری طرح های فرهنگی و اجتماعی را ارتباط با رسانه عنوان کرد و گفت: هر طرحی که بدون در نظر گرفتن پیوست رسانه ای اجرایی شود محکوم به شکست است چرا که هر فعالیتی باید از طریق رسانه به لایه های مختلف جامعه منتقل شود.
حجت الاسلام صحت قول گفت: اگر امکان مقابله با شبکه های اجتماعی وجود ندارد اما می توان با تقویت تولید محتوا در رسانه های محلی مرجعیت اخبار را حفظ کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص فعالیت های تبلیغات اسلامی در مناطق حاشیه نشین نیز گفت: پنج طرح مستقل و 14 طرح مشارکتی با دستگاه های اجرایی مختلف برنامه ریزی و به تمامی 31 استان کشور ابلاغ شده است.
مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی برگزاری گفتمان های دینی، تقویت آیین های دینی و عزاداری، آموزش سبک زندگی اسلامی، راه اندازی تشکل های دینی و قرآنی و حمایت از تشکل های مردم نهاد را از مهمترین برنامه های این نهاد انقلابی در مناطق حاشیه نشین عنوان کرد.
80 موسسه و 180 خانه قرآنی شهری و روستایی در نقاط مختلف استان مرکزی زیر نظر اداره کل تبلیغات اسلامی این استان فعالیت می کنند.
استان مرکزی یک میلیون 440 هزار نفر جمعیت و 12 شهرستان دارد.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.