به گزارش ایرنا، مصطفی عرب روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی با مسئولان روابط عمومی استان مرکزی در اراک، افزود: 137 روابط عمومی فعال دستگاه ها و دوایر دولتی این استان سرمایه مهمی در فرهنگ سازی و افزایش آگاه سازی عمومی در راستای مخاطرات آسیب های اجتماعی در کنار حوزه مردمی و دایره تصمیم سازی هستند.
وی بیان کرد: آسیب های اجتماعی در بستر اجتماع شکل می گیرند و رفع آن ها امکان پذیر نیست و باید برنامه های کاهش این آسیب ها با جدیت و با حضور حداکثری مردم دنبال شود.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری مرکزی ادامه داد: رسانه ها نیز در این مسیر رسالت سنگینی بر دوش دارند که انتظار است مسئولانه و هدفمند عمل کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سن اعتیاد روبه کاهش است و روند شیوع مصرف موادمخدر در نوجوانان و جوانان در حال افزایش است که باید فکری جدی کرد.
نبی الله شاه محمدی حیدری افزود: تغییر الگوی مصرف، نوع و تولید مواد جدید روانگردان، شرایط مصرف و تمایل به مصرف هم زمان و ترکیبی گونه های مختلف، افزایش مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد و ترکیب های خطرناک مخدرها، سبب پیچیدگی مبارزه با اعتیاد شده است.
وی بیان کرد: ایران در زمینه موادمخدر به دلیل همجواری با افغانستان در تهدید بیشتری نسبت به کشورهای دیگر قرار دارد و خانواده ها باید برای جلوگیری از این چالش جدی حساسیت های لازم را به کار گیرند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه روند اعتیاد باید 25 درصد کاهش یابد که تحقق این مهم نیازمند عزم جدی تک تک افراد جامعه است.
در این نشست در خصوص وظایف روابط عمومی ها در کاهش آسیب های اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
3005/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.