به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اقدامات انجام شده توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در مقابله با کرونا ویروس را اعلام کرد.

برگزاری هفت جلسه مدیریتی با حضور معاون غذا و دارو، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل، رئیس اداره مخدر، رئیس انجمن داروسازان استان و نماینده سازمان صمت از اقداماتی بوده که منجر به تصمیم گیری های خوبی شده است.

صدور مجوز تولید سه شیفت برای شرکت‌های الکل سازی

برگزاری سه جلسه با کارخانجات الکل سازی استان شامل دو جلسه با کارخانه الکل سازی نصر و یک جلسه با کارخانه الکل سازی ویسیان و صدور مجوز تولید سه شیفت برای شرکت‌های تولیدی الکل سازی استان توسط معاونت غذا و دارو از دیگر اقدامات انجام شده بوده که در این راستا کارخانجات ملزم شدند الکل‌ها را با تعرفه دولتی و تخفیف ویژه با نظارت معاونت غذا و دارو توزیع کنند.

تولید و عرضه روزانه ۱۰ هزار بطری الکل ۷۰ درصد بین داروخانه‌ها و بیمارستان‌های استان، صدور مجوز تولید پک الکلی ضدعفونی سطوح و دست در حجم‌های مختلف برای شرکت الکل سازی «گوارا» شهرستان چگنی، صدور مجوز تولید ۳۰ هزار عدد ژل و اسپری ضدعفونی برای شرکت پرمون خرم آباد، استقرار دو تیم دو نفره از معاونت غذا و دارو در کارخانجات الکل سازی نصر و ویسیان جهت نظارت بر تولید و توزیع الکل از جمله اقدامات انجام شده بوده است.

۸۵ مورد بازرسی با گشت مشترک از داروخانه‌های استان صورت گرفت

انجام تعداد ۸۵ بازرسی با گشت مشترک از داروخانه‌های استان، توزیع بیش از ۳۰۰ هزار الکل و ماده ضدعفونی کننده در استان با نرخ مصوب تعزیرات با نظارت معاونت غذا و دارو، توزیع ۱۰۰ هزار دستکش یکبار مصرف با نرخ مصوب تعزیرات با نظارت معاونت غذا و دارو، توزیع ۵۰ هزار ماسک با نرخ مصوب تعزیرات با نظارت معاونت غذا و دارو از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.

تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز مبتلایان به کرونا در بیمارستان های لرستان

تأمین ۲۴۰۰ عدد قرص کلت را که وزارت متبوع در اختیار معاونت بهداشتی دانشگاه قرار داده است و سپس معاونت بهداشتی در اختیار معاونت غذا و دارو قرار داده که از این تعداد ۶۰۰ عدد در اختیار بیمارستان عشایر قرار داده شده تا زیر نظر خانم دکتر زواره‌ای متخصص عفونی تنها به بیماران کرونا مثبت داده شود.

موجودی ۱۳۰۰۰ عدد قرص هیدروکسی کلروکین در حال حاضر که قبلاً نیز توزیع شده است، موجودی ۶۰۰۰ عدد کپسول اسلتامیویر در حال حاضر که قبلاً نیز توزیع شده است و موجودی ۶۰۰ عدد قرص ریباورین در بیمارستان امام الشتر و ۲۰۰ عدد در بیمارستان شهدای عشایر از اقدامات صورت گرفته در حوزه تأمین دارو است.

طراحی، چاپ و توزیع ۵۰۰۰ پوستر آموزشی پیشگیری و مراقبت‌های ایمنی ویروس کرونا توسط واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو به منظور کاهش تشویش اذهان عمومی و رعایت صحیح نکات ایمنی از دیگر اقدامات این معاونت بوده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.