به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، سید مهدی صادقی روز دوشنبه در دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اظهار داشت: دفاع مقدس آینه حضور آحاد قشرهای مردم در دفاع از ارزش های اسلامی بود، لذا حفظ و ترویج دستاوردها و ارزش های متعالی آن نیز اقدامی همگانی می طلبد.
وی با بیان این که شهدا، جانبازان و ایثار و فداکاری رزمندگان اسلام، متعلق به عموم مردم هستند، افزود: ازاین رو امور مربوط به فرهنگ ایثار و شهادت و سال های دفاع مقدس، بدون اتکای صرف به دستگاه های دولتی، هر چه مردمی تر باشد و گستره مشارکت بیشتری را در بر بگیرد، ماندگاری و قوام آن بیشتر است.
استاندار قم با اشاره به این که سمن ها و موسسه هایی هستند که در زمینه ترویج فرهنگ دفاع مقدس اقدام های ارزشمندی را در قم انجام داده اند که برد کشوری هم دارد، تاکید کرد: برای جلوگیری از پراکندگی امور و سرعت بخشیدن به آن و نیز غنا بخشیدن به محتوای موزه و مرکز فرهنگی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، این مجموعه ها هم در موزه جانمایی شوند و علاوه بر آن طیف وسیعی از قشرهای جامعه را در حوزه ایثار و شهادت با خود همراه نمایند.
وی با اظهار امیدواری نسبت به تسریع در روند ساخت موزه دفاع مقدس قم خاطرنشان کرد: اهمیت این مرکز فرهنگی می طلبد که به عنوان یکی از مراکز فرهنگی جدید، مهم و تاثیرگذار استان قم در سال 96 ثبت گردد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از اقدام های زیربنایی ساخت مرکز فرهنگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان قم و تامین اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب، بودجه ملی و بودجه استانی، خاطرنشان کرد: تکمیل این مرکز مهم در بازدید اخیر سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، مورد تاکید بسیار قرار گرفته است.
احمد حسینی افزود: اقدام های مربوط به ساخت موزه با همکاری دستگاه های استان سرعت قابل ملاحظه ای خواهد یافت به طوری که ان شاءالله در دهه فجر امسال مراحل ساخت بنا به اتمام برسد.
وی یادآور شد: ان شاءالله با مشارکت شهرداری و همزمان با روند تکمیل ساختمان مرکز فرهنگی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و بنابر ضرورت صرفه جویی در زمان، کار محوطه سازی 25 هکتاری مرکز نیز طبق طرح مصوب به پایان برسد و صرفا شاهد موزه آرایی آن باشیم.
وی یادآور شد: به زودی بخشی از ادوات نظامی مورد نیاز موزه شامل تانک، نفربر، تجهیزات فردی و غیره جهت استقرار در محوطه به این مرکز تحویل می شود.
ساخت موزه دفاع مقدس از سال 1390 در زمینی به مساحت هشت هکتار در جنوب میدان مفید قم آغاز شده است.
حسینی با اشاره به همکاری کامل اداره کل حفظ آثار با موسسه های فعال در زمینه ترویج فرهنگ دفاع مقدس گفت: درصد قابل توجهی از اسناد و مدارک مورد نیاز این موسسه ها از آرشیو این اداره کل تامین می شود اما پس از راه اندازی موزه، کلیه اسناد باید با رعایت استانداردهای لازم، منحصرا در این مرکز جمع آوری و نگهداری شوند.
وی با اشاره به طرح «هر رزمنده یک خاطره و هر شهید یک کتاب»، خاطرنشان کرد: در این راستا و نیز در زمینه نهضت ملی خاطرات دفاع مقدس، با همکاری سایر دستگاه های استان همچون بنیاد شهید و غیره اقدام هایی در سطح استان صورت گرفته است.
1175 / تنظیم و انتشار: رضا علیمحمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.