محمدرضا بهادرزهی روز شنبه در حاشیه بازدید از برخی مناطق روستایی و عشایری خاش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بندها در بخش مرکزی این شهرستان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری سیستان و بلوچستان ساخته می شوند.
وی تغذیه سفره آبهای زیرزمینی، تامین آب زراعی و آب آشامیدنی دام، رونق کشاورزی و دامپروری، افزایش آبدهی چاهها و قنوات، جلوگیری از فرسایش خاک و مبارزه با بیابان زدایی را از جمله اهداف ساخت این بندها ذکر کرد.
وی بیان کرد: سال گذشته نیز بزرگترین طرح هلالی آبگیر سیستان و بلوچستان با 90 هزار هلالی آبگیر با اعتبار حدود 10 میلیارد ریال در وسعت سه هزار هکتار و اشتغالزایی 40 هزار نفر در دشت رباط بخش مرکزی خاش اجرا شد.
بخشدار مرکزی خاش نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مساله آبخیزداری، مدیریت و بهره وری آب در شرایط نامطلوب آبی کنونی اقدامات ارزشمندی از سوی دستگاههای دست اندر کار در این بخش انجام شده است.
مجتبی شجاعی اظهار داشت: با توجه به تغییر اقلیم منطقه و کاهش نزولات آسمانی و ضرورت تبدیل آبیاری سنتی به روش‌های نوین آبیاری آگاه سازی کشاورزان و فرهنگ سازی در این زمینه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
خاش از توابع سیستان و بلوچستان در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان واقع شده است.
7310**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.