عبدالغفور ایران نژاد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تمام کامیون داران سطح شهرستان چابهار با مشکل شدید کمبود سوخت مواجه هستند زیرا برای ادامه کار به آنان سوخت داده نمی شود.
وی افزود: برخی از کامیون داران حمل مصالح ساختمانی و شن و ماسه با تماس های تلفنی با دفتر اینجانب اظهار داشته اند سوخت تحویلی به آنان جوابگوی حجم فعالیت نیست و اکنون بیکار شده اند.
وی بیان کرد: نباید به بهانه کم یا قطع کردن سوخت، عده ای از افراد زحمتکش و جوانان را بیکار کرد و مشکلات بعدی را برای آنان بوجود آورد.
وی ادامه داد: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان در اول اردیبهشت سال 1392 تمام کامیون ها، کمپرسی ها، خاور و کامیونت ها و غیره نفت سوز را ملزم به نصب جی پی اس (gps) کرده که این امر هزینه هایی را بر دوش مالکان تحمیل شده است.
نماینده مردم چابهار، کنارک، قصرقند و بخش مرکزی نیکشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه سهمیه سوخت بر اساس پیماش کار داده نمی شود و هر ماه به بهانه های مختلف سهمیه سوخت کامیون داران را کاهش داده و یا قطع می کنند.
ایران نژاد از مسئولان شهرستان چابهار، استان و کشور خواست هرچه سریعتر به مشکلات سوخت کامیون داران رسیدگی کنند.
شماری از رانندگان و صاحبان کامیون های سطح شهرستان چابهار نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشتند: با کمبود شدید سوخت برای ادامه کار مواجه هستیم و مجبوریم خانه نشین شویم.
حکیم خدیر صاحب سه دستگاه کمپرسی در چابهار اظهار داشت: اداره صنعت، معدن و تجارت کامیون ها را ملزم به نصب دستگاه جی پی اس کرده و هم اینک این کار انجام داده ایم.
وی گفت: برای شارژ جی پی اس در هر 6 ماه از هر کامیونی 500 الی 800 هزار ریال اخذ می شود و اگر این کار را انجام ندهیم سوخت قطع و یا کاهش پیدا می کند.
لال بخش جدگال نیز اظهار داشت: در طرح پیمایش کردن سهمیه سوخت 130 لیتر را به 120 لیتر کاهش و این ماه (خردادماه) به هر کدام از کامیون ها 80 لیتر سوخت تحویل داده اند.
مسلم بالار یکی از رانندگان کمپرسی افزود: هر کمپرسی تا هجدهم هر ماه سهمیه سوختش تمام می شود و باید 10 تا 12 روز در هر ماه بیکار و خانه نشین باشد.
ولید جدگال گفت: تمام کامیون داران و رانندگان دارای گواهینامه هستند اما متاسفانه اطلاع رسانی لازم برای نام نویسی در سامانه نشده و بیشتر رانندگان از وضع هر روز یک قانون بی اطلاع هستند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چابهار نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مشکلات کاهش و یا قطع سوخت کامیون داران این شهرستان هیچ ارتباطی به شرکت نفت ندارد.
مهدی عاطفی افزود: سهمیه سوخت صاحبان و یا رانندگان کامیون ها، ناوگان مسافری و باری نفتگاز(دیزل) پس از نام نویسی در سامانه www.utcm.ir مشخص می شود و هر ماه کارت های سوخت شارژ و قابل دریافت در جایگاههای سوخت است.
وی با بیان اینکه مسئولیت ساماندهی ناوگان حمل و نقل درون شهری و حومه ای به شهرداری ها واگذار شده است، خاطرنشان کرد: پس از نام نویسی در سامانه یاد شده رانندگان کامیون ها مدارک لازم و مستندات خود را به شهرداری های مربوطه تحویل دهند تا نام نویسی شان کامل شود.
وی ادامه داد: بنا بر اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور پس از تکمیل نام نویسی نسبت به اصلاح سهمیه سوخت در ماه آتی اقدام می شود و شرکت نفت در هیچ کجا برای کاهش و یا قطع سوخت کامیون داران دخیل نیست.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چابهار گفت: پس از تکمیل نام نویسی سهمیه هر کامیون مشخص می شود و کامیون داران می توانند از جایگاه ها سهمیه خود را دریافت کنند.
وی تصریح کرد: بر اساس مصوبه هیات وزیران و با امضای معاون ریاست جمهوری ساماندهی سوخت انجام شده است و همه کامیون داران باید قوانین و مقررات را رعایت کنند تا مشکلی برای فعالیت نداشته باشند.
وی بیان کرد: سال گذشته به همه کامیون داران اعلام شده تا در سامانه مورد نظر نام نویسی کنند و از این اطلاع رسانی چندین ماه گذشته است.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3042 خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: محدثه حیدری گرجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.