ملک مسعود ریگی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود 10 اثر معنوی خاش شامل انواع نان و غذاهای بومی و محلی، ساز محلی، بجار و غیره نیز برای ثبت ملی پیشنهاد شده است.
وی بیان کرد: پایگاههای استقبال و خدمات دهی به مهمانان نوروزی در خاش بعد از 25 اسفند راه اندازی می شوند.
وی ادامه داد: این پایگاهها در جاده های ارتباطی خاش به شهرهای اطراف، مناطق روستایی و حاشیه کوه تفتان برپا خواهند شد.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاش افزود: با توجه به اینکه چهارم فروردین در تقویم گردشگری سیستان و بلوچستان به نام خاش نامگذاری شده، با همکاری سایر دستگاهها و نهادها اجرای برنامه های جشن و شادی، موسیقی و رقص محلی، شتردوانی و پذیرایی با غذاهای بومی و محلی در این شهرستان برنامه ریزی شده است.
ریگی بیان کرد: سیاه چادرهای فرهنگی در کنار پلیس راه خاش - زاهدان، مسجد حضرت ابوالفضل(ع)، 2 راهی ایرندگان، کارواندر، میرآباد، اسکل آباد و حاشیه تفتان تا 15 فروردین سال جدید برپا خواهند بود.
وی ادامه داد: پذیرایی از مسافران نوروزی و به نمایش گذاشتن آثار و تولیدات دستی کشاورزان، دامداران و صنعت گران منطقه در این مکان ها انجام می شود.
وی اظهار داشت: مسافران نوروزی با چای آویشن، شیرینی و شکلات، غذاهای بومی و محلی در این پایگاهها مورد پذیرایی قرار می گیرند.
وی گفت: سعی شده با اجرای موسیقی شاد محلی، سوزن دوزی و حصیربافی توسط هنرمندان لحظات خوشی برای مسافران در این فضاها سپری شود.
خاش با 230 اثر تاریخی و طبیعی از جمله قله آتشفشانی نیمه فعال تفتان به عنوان بام شرق ایران، گل فشان پیرگل، رودخانه های زیبای ایرندگان و کارواندر، دریاچه سردریا، غارهای متعدد، چشمه های آب معدنی سرد و گرم و نیز قلعه های متعدد تاریخی، بازارچه سرپوشیده و مسجد جامع یکی از مناطق مهم گردشگری سیستان و بلوچستان محسوب می شود و در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7310**3042 خبرنگار: محمدامین میربلوچزهی **انتشاردهنده: محدثه حیدری گرجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.