هادی بابایی مهر روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: روستائیان و تولید کنندگان محصولات کشاورزی و دیگر کالاها برای تامین سرمایه و اعتبار مورد نیاز خود در توسعه محصول به روش های مختلفی از جمله پس انداز شخصی و دریافت تسهیلات از منابع مالی و اعتباری عمل می کنند.
وی اظهار داشت: صندوق های خرد محلی از جمله منابع تامین سرمایه و اعتبار مورد نیاز تولید کنندگان روستایی به شمار می روند که با ایجاد و گسترش فعالیت های درآمدزا توسعه جوامع محلی را ممکن می کند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان، ماهیت صندوق خرد محلی زنان روستایی را توسعه ای خواند و خاطرنشان کرد: این صندوق علاوه بر تامین منابع مالی دیگر خدمات توانمندسازی اجتماعی را نیز ارائه می دهد.
به گفته بابایی مهر، ارتقای مهارت های فردی و اجتماعی اعضا از طریق برنامه های آموزشی، تجهیز پس انداز خانوارهای عضو، افزایش درآمد خانوارهای کم درآمد با پرداخت وام های کوچک برای انجام فعالیت های درآمدزا، دسترسی آسان به منابع مالی، تقویت خانواده های جامعه زنان روستایی، ایجاد ارزش آفرینی در محصولات تولیدی زنان روستایی و اعضای صندوق ها، کاهش فقر در مناطق روستایی و بین زنان روستایی، از اهداف صندوق خرد محلی زنان روستایی به شمار می رود.
وی ادامه داد: منظور از صندوق های خرد، حسابی است که با نام حساب 'صندوق های خرد محلی' افتتاح و چرخه نقدینگی برای تامین مالی خرد برای اعضا هیات امنا ایجاد می شود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان گفت: اعضای صندوق های خرد محلی، زنان روستایی ساکن همان محل هستند و تعداد اعضای هر صندوق در یک روستا نیز بین 25 تا 40 نفر است.
بابایی مهر اضافه کرد: اعضای هر صندوق به گروه های شغلی پنج تا هفت نفره تقسیم و سرمایه هر صندوق نیز متعلق به همه اعضای همان صندوق است.
وی اظهار داشت: حداقل پس انداز ماهانه هر زن روستایی در صندوق خرد محلی به اتفاق آرای و نظر اعضای آن تعیین می شود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان گفت: دریافت تسهیلات از این صندوق نیازی به وثیقه و ضامن ندارد و حداقل سرمایه صندوق خرد محلی در زمان دریافت وام از صندوق کارآفرینی امید باید در روستا 15 میلیون ریال باشد.
بابایی مهر تاکید کرد: شهرستان های زنجان، ماهنشان، طارم، سلطانیه هر کدام یک مورد و خرمدره و ایجرود 2 مورد و ابهر نیز سه صندوق خرد محلی زنان روستایی را دارد.
وی یاد آور شد: تا سقف 200 میلیون ریال برای 19 صندوق موجود در استان زنجان اعتبار تخصیص یافته است و پرداخت این مبلغ در دست انجام است.
به گزارش ایرنا، صندوق کارآفرینی امید استان زنجان حامی کسب و کارهای خرد و کوچک، توسعه زنجیره های تولید، توزیع و فروش محصولات، فعالیت و تولیدات شرکت های دانش بنیان، صندوق های خرد محلی زنان روستایی، توسعه تولید صنایع دستی، گردشگری و بوم گردی در استان است.
حمایت و رفع مشکلات کسب و کارهای خرد و اشتغالزایی در این استان در قالب طرح' روستای بدون بیکار' و ' یک روستا، یک محصول' انجام می شود.
9505/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.