به گزارش ایرنا علی خدادادی روز جمعه در نشستی با رییس شورای راهبردی نهاد ریاست جمهوری و مدیران برخی رسانه های ملی در محل استانداری خوزستان افزود: از این تعداد 152 هزار نفر در اردوگاههای استان اسکان اضطراری شدند.
وی اضافه کرد: در بحث امداد رسانی به سیل زدگان استان خوزستان 218 تیم امداد رسانی مشارکت دارند و استانهای تهران، کرمان، البرز، اصفهان و فارس نیز ما را در امداد رسانی کمک کرده اند.
وی اضافه کرد: این جمعیت در مجموع از طریق بالگردها و قایقهای در اختیار 6 هزار و 680 نفر را از مناطق در معرض سیل به مناطق امن و اردوگاهها انتقال داد که یکهزارو 484 نفر آنان از طریق بالگرد منتقل شدند.
خدادادی اضافه کرد: 100 نفر از این افراد جزو افراد پر خطر شامل زنان باردار، معلولان و افراد دارای مشکل جسمی و نیز افراد کهنسال بودند که در صورت منتقل نشدن سیل می توانست سلامت آنان به مخاطره بیافتد.
وی افزود: همچنین نیروهای امدادی این جمعیت در مجموع 158 هزار کیلوگرم بار افراد ساکن در مناطق سیل زده استان خوزستان را جابجا کرده تا از خطر سیل در امان باشند.
وی با اشاره به اینکه سیل در خوزستان 273 روستا را تحت تاثیر قرار داد افزود: 22 هزار خانوار در این روستاها و مناطق سیل زده ساکن بودند.

** 325 ساعت امداد رسانی به سیل زدگان خوزستان
خدادادی با اشاره به اینکه امداد رسانی به سیل زدگان از طریق هوا، زمین و قایق انجام شد افزود: به محض اعلام خطر و هشدار از سوی سازمان هواشناسی تمامی تمهیدات لازم در این زمینه انجام شد.
وی گفت: جمعیت هلال احمر خوزستان در برخی جاهایی که قرار بود سیلاب جاری شود نیروهای امدادی خود را قبل از رسیدن سیلاب اعزام تا اقدام به جابجایی و انتقال مردم آن مناطق نمایند.
وی گفت: برخی از افراد هم که تا روز آخر برای خالی نکردن منازل خود مقاومت کردند به محض ورود سیل به آن مناطق از راههای مختلف اقدام به جابجایی مردم کردیم.
خدادی اضافه کرد: از زمان بروز سیل در خوزستان تا کنون بالگردهای این جمعیت 325 ساعت پرواز کرده و کار امداد رسانی به مردم سیل زده خوزستان را انجام داده اند.
وی گفت: تردد پر شمار بالگردهای امداد رسان جمعیت هلال احمر در فضای خوزستان آسمان این استان را پر ترافیک کرده بود به طوریکه اغلب مردم این حضور بالگردها را حس کرده بودند.

**بیش از 23 هزار نفر از سیل زدگان به صورت رایگان ویزیت شدند
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان اضافه کرد: خوشبختانه از زمان بروز سیل در استان خوزستان تا کنون بیماری شایعی در بین سیل زدگان مشاهده نشده است.
وی افزود: سرماخوردگی و گزش ناشی از پشه، عمده مراجعه مردم سیل زده به پایگاههای سلامت این جمعیت بوده است که 23 هزار و 122 نفر توسط پزشکان این جمعیت ویزیت و درمان شدند.

**مردم پشتیبانی نظام را حس کردند
خدادادی با اشاره به اینکه در زمان وقوع حادثه تمامی ارکان نظام و دستگاههای دولتی موظف به خدمات رسانی به مردم هستند گفت: هیچ دلیل برای امداد رسانی نکردن وجود ندارد.
وی اضافه کرد: در مواقع بحران مردم به دلیل آسیب دیدن مالی و جانی ممکن است تمرکز لازم را نداشته و قدری روحیه تاب آوری آنها پایین بیاید به همین دلیل نیروهای امدادی باید ظرفیت تحمل پذیری خود را بالا ببرند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان افزود: شاید در ابتدا مردم امداد رسانی ما را قبول نداشتند ولی به مرور زمان که حضور نیروهای امدادی و خلوص نیت آنها را حس کردند نسبت به امداد رسانی امداد گران قدردان شدند.
وی گفت: ما باید مردم را نقطه اتکا خود بدانیم و به آنها اعتماد کنیم و کمبودهایی را که اعلام می کنند را با نگاه مثبت بررسی و تامین نماییم.

بیش از 26 هزار چادر در بین سیل زدگان توزیع شد
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: بر اساس پیش بینی های سازمان هواشناسی این جمعیت پیش از وقوع سیل در چهارم فروردین پایگاههای امدارسانی خود را در سطح استان فعال کرد.
وی افزود: در ابتدا برای امداد رسانی به 100 هزار نفر برنامه ریزی کرده بودیم و در ادامه این ظرفیت را افزایش داده و برای 400 هزار نفر برنامه ریزی کردیم.
وی افزود: بر همین اساس بیش از 26 هزار چادر در بین سیل زدگان استان خوزستان توزیع کردیم و دهها کمپ و اردوگاه در محلهای دائمی این جمعیت و نیز سالنهای ورزشی و مدارس استان خوزستان بر پا کردیم.
وی مهمترین مشکل در امداد رسانی را کمبود دستشویی در محل اردوگاهها عنوان کرد و افزود با ارسال دستشوئی های سیار از استانهای دیگر تا حدودی این مشکل سیل زدگان استان هم برطرف شد.
بارشهای سنگین باران در خوزستان و استانهای بالا دست از نهم فروردین این استان را با سیل مواجه کرد به طوریکه بیش از 273 روستای این استان با آبگرفتگی مواجه شده و 400 هزار نفر در معرض سیلاب قرار گرفتند.
6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.