دکتر قدیر رجب زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 'نوآوردگاه' رویدادی آموزشی عملی برای آموزش راه اندازی کسب و کار بر پایه ایده های نوآورانه به کارآفرینان جوان است.
وی ادامه داد: در این چارچوب اولویتهای پذیرش ایده های نوآورانه برای برنامه شتابدهی شامل 'مکملهای موثر در بهبود عملکرد مغز، مکملهای پروبیوتیک و پری بیوتیک، مکملهای کاهش وزن و کاربرد فناوریهای نوین در تهیه مکمل های غذایی و گیاهی' است.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: شرکت کنندگان در'نوآوردگاه مکملهای غذایی و گیاهی' در مشهد روشهای شبکه سازی، امکانسنجی ایده و طراحی مدل کسب و کار را آموزش می بینند.
وی افزود: با تغییر سبک زندگی مصرف مکملهای غذایی به منظور تکمیل رژیم غذایی برای حفظ سلامت افراد به شدت افزایش یافته است. بر این اساس و با توجه به ظرفیت بالای گیاهان دارویی بومی در ایران، ضرورت تلفیق فناوری با داراییهای بومی برای توسعه کسب و کارهای نوین و بازار مکملهای غذایی احساس می شود.
رجب زاده وی ادامه داد: بکارگیری فناوریهای نوین موفقیت تولیدکنندگان را در پی دارد. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با مشارکت 'شرکت شزان' از موسسات مستقر در پارک علم و فناوری پردیس اقدام به برگزاری رویداد نوآوردگاه به منظور راه اندازی کسب و کارهای نوپا در حوزه مکملهای غذایی و گیاهی نموده است.
وی گفت: نوآوردگاه مکملهای غذایی و گیاهی در مشهد 13 شهریور ماه امسال در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور به ویژه در منطقه شمال شرق راه اندازی شده است.
این پژوهشکده که در سال 1360 با نام سازمان پژوهش های علمی و صنعتی خراسان فعالیت خود را آغاز کرد با تبدیل مراکز استانی این سازمان به پارکهای علم و فناوری، با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داد.این پژوهشکده دارای 30 عضو هیات علمی و 34 دانشجوی دوره دکترا است.
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.