سید منصور موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۹۹ نفر در دوره سواد آموزی (متشکل از ایرانی و اتباع)، ۱۰۳ نفر در دوره انتقال (متشکل از ایرانی و اتباع) و ۵۸ نفر نیز در دوره تحکیم (تثبیت دوره سوادآموزی) از ابتدای سال تحصیلی جاری در شهرستان ری تحت پوشش قرار گرفته اند.

وی ارائه امکانات و تسهیلات از سوی نهضت سوادآموزی در راستای ترویج سوادآموزی را امری مهم خواند و افزود: سوادآموزی به صورت رایگان در دسترس همگان بوده و هیچ نوع محدودیتی برای اتباع در این زمینه وجود ندارد.

رئیس اداره نهضت سوادآموزی ناحیه ۲ شهرری با اشاره به اینکه امکانات و آموزش برای اتباع و ایرانیان به صورت یکسان است، خاطرنشان کرد: ایجاد زمینه مناسب و امکانات در راستای تحصیل اتباع افغانستانی یکی از اقدامات مهم و موثر در حوزه آموزش برای این گروه از مهاجران به شمار می‌رود.

وی به برنامه‌های نهضت سوادآموزی در آغاز هفته بزرگداشت این نهاد مهم و اثرگذار اشاره کرد و گفت: سلامت جسم و روان سوادآموزان با حضور پزشک عمومی مورد ویزیت قرار می‌گیرد و پزشک مشاوره نیز برای پاسخگویی به نیاز مراجعین حضور دارد.

موسوی یادآور شد: بازدید سوادآموزان از کتابخانه‌های عمومی شهر (شیخ کلینی و رازی) با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی از دیگر برنامه‌های هفته نهضت سوادآموزی در شهرستان ری است.

وی تجلیل از فعالان حوزه سوادآموزی و آموزش دهندگان را از دیگر برنامه‌های هفته نهضت سوادآموزی برشمرد و گفت: نمایشگاه صنایع دستی بانوان سواد آموز در هفته نهضت سوادآموزی برپا می‌شود.

شهرستان ری دارای چهار مرکز اصلی آموزش سوادآموزان در نواحی یک، ناحیه دو، بخش کهریزک و بخش فشافویه است که مدیریت آن با اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران است.

به گزارش ایرنا، یکم تا هفتم دیماه هر سال به مناسبت صدور فرمان تاسیس نهضت سوادآموزی از سوی حضرت امام خمینی(ره) در هفتم دیم ماه سال ۱۳۵۸، به عنوان هفته سواد آموزی نامگذاری شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.