آنگ سان سوچی در دیدار با مقامات سازمان ملل مساله تجاوز را موضوعی «اغراق شده و ساخته جوامع بین‌الملل» خواند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، یورو نیوز در گزارشی به آخرین تحولات مرتبط با مسلمانان میانمار پرداخت و نوشت: آنگ سان سوچی، رهبر دولت میانمار به هنگام دیدار با مقامات ارشد سازمان ملل متحد از گفتگو درباره گزارش‌های منتشره درباره تجاوز به زنان و دختران روهینگیایی امتناع کرد.

پرمیلا پاتن، نماینده ویژه این سازمان و متخصص خشونت‌های جنسی در زمان جنگ، نیمه ماه دسامبر امسال (اواخر آذرماه) به میانمار سفر کرد تا در مورد این وقایع با مقامات دولتی این کشور به بحث و گفتگو بنشیند.

وی پس از ملاقات با خانم سوچی در این باره گفت که «بحث واقعی» میان آن دو شکل نگرفت چرا که خانم سوچی از از اظهارنظر در مورد تجاوز به زنان روهینگیایی توسط سربازان ارتش، مرزبانان و شبه‌نظامیان در استان راخین میانمار خوداری کرد.

آنگ سان سوچی در دیدار با پرمیلا پاتن و دیگر مقامات سازمان ملل متحد مساله تجاوز را موضوعی «اغراق شده و ساخته جوامع بین‌الملل» خواند. وی همچنین آوارگان استان راخین را افرادی مرتبط با «گروه‌های تروریستی» خواند که برای «فرار از مجازات توسط قانون» به کشورهای مجاور گریخته‌اند.

ارتش میانمار هرگونه اتهام قتل و تجاوز جنسی را رد و نهادهای بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری را به پنهان کردن واقعیت متهم کرده است.

میانمار و بنگلادش بر سر حل بحران روهینگیا تا پایان ماه ژانویه ۲۰۱۷ به توافق رسیده‌اند. با این حال آوارگان روهینگیایی می‌گویند که به طور داوطلبانه از بنگلادش به میانمار باز نخواهند گشت مگر آنکه به آنان ملیت میانماری اعطاء و امنیت شان تضمین شود.

با شدت گرفتن درگیری‌ها در ایالت راخین میانمار که اغلب ساکنان آن را اقلیت مسلمانان روهینگیا تشکیل می‌دهند تا کنون ۶۵۵ هزار نفر از خشونت های نظامیان و بوداییان ناسیونالیست میانمار از این کشور گریخته و به کشورهای مجاور، عمدتا بنگلادش، پناه برده‌اند.

خشونت و تبعیض علیه مسلمانان روهینگیا سال‌هاست که در میانمار سابقه دارد و دولت میانمار آنها را نه بعنوان شهروندان کشور میانمار، بلکه مهاجران غیرقانونی می‌شناسد که از بنگلادش آمده اند.

سازمان پزشکان بدون مرز نیز بر این باور است که دست‌کم ۶۷۰۰ نفر از مردم این اقلیت کشته شده و زنان و دختران زیادی قربانی تجاوز جنسی شده‌اند.

سازمان ملل متحد خشونت‌ها علیه اقلیت روهینگیا را «پاکسازی قومی» دانسته و از مسئولان این کشور درخواست کرده تا برای رفع این بحران چاره‌اندیشی کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.