شرکت چینی مالک نرم‌ افزار تیک تاک قصد دارد از طریق قضایی مانع اجرای فرمان ترامپ علیه خود شود.

 

به گزارش جماران، تیک‌ تاک یک اپلیکیشین ارتباط صوتی و تصویری بسیار پر طرفدار چینی است که از طریق آن تراکنش‌ های مالی نیز انجام می‌ شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی فرمانی صادر کرده است که می ‌تواند منجر به خاتمه فعالیت تیک ‌تاک، دست ‌کم در آمریکا شود.

شرکت چینی «بایت دنس» مالک پلتفرم تیک‌ تاک قصد دارد از طریق حقوقی مانع این کار شود و شکایتی علیه فرمان ترامپ تنظیم کرده است که مطابق گزارش ‌ها فردا دوشنبه تقدیم دادگاه می ‌شود.

این شرکت چینی می‌ گوید از یک سال پیش مشغول مذاکره با دولت آمریکا بوده است تا به راه حلی برای ادامه کار تیک ‌تاک دست یابد.

مطابق فرمان دولت آمریکا، اگر بایت دنس امتیاز پلتفرم تیک ‌تاک را تا میانه ماه سپتامبر به یک شرکت آمریکایی واگذار نکند، فعالیت آن در آمریکا ممنوع خواهد شد.

این شرکت همچنین فراخوانده شده است تا در یک مهلت مشخص تمام داده‌ های شهروندان آمریکایی را پاک کند. ترامپ هفته گذشته برای انجام این کار برای شرکت چینی 90 روز مهلت تعیین کرد.

شرکت بایت دنس موظف شده است که تا پایان این مهلت تمام دارایی ‌ها و تاسیسات خود در آمریکا را که برای فعالیت تیک ‌تاک از آنها استفاده می ‌شود، واگذار کند.

دولت آمریکا پلتفرم تیک ‌تاک را تهدیدی برای امنیت ملی ارزیابی می ‌کند و معتقد است که داده‌ ها و اطلاعات شهروندان آمریکایی می ‌تواند از طریق آن در اختیار نهادهای امنیتی و اطلاعاتی چینی قرار گیرد.

شرکت بایت دنس این اتهام را رد کرده و تاکید می ‌کند که دولت چین به این داده ‌ها دسترسی ندارد و تاکنون تلاش و درخواستی نیز برای دسترسی به آنها نکرده است.

 

احتمال واگذاری تیک‌ تاک به یک شرکت آمریکایی

واگذاری پلتفرم تیک‌ تاک به یک شرکت آمریکایی عملی ‌ترین راه حل برون ‌رفت از این مخمصه ارزیابی می ‌شود. بنابر گزارش‌ ها، شرکت مایکروسافت از مدت‌ ها پیش برای این کار و در اختیار گرفتن تیک‌ تاک در آمریکا و چند کشور دیگر، مشغول مذاکره با شرکت چینی است.

گفته می‌ شود که برای واگذاری تیک ‌تاک گفت‌ و گوهایی با توئیتر نیز انجام شده، اما تا کنون هیچ یک از مذاکرات به نتیجه مشخصی نرسیده است.

شرکت بایت دنس اعلام کرده که شکایت علیه فرمان دولت آمریکا به زودی به جریان می ‌افتد، اما درباره جزئیات آن اطلاعات بیشتری منتشر نکرده است.

پلتفرم تیک ‌تاک در سراسر جهان صدها میلیون کاربر دارد. این شرکت می ‌گوید فقط در آمریکا حدود 100 میلیون نفر از این اپلیکیشین استفاده می ‌کنند.

این نرم‌ افزار به خصوص برای شهروندان چینی‌ تبار آمریکا از اهمیت زیادی برخوردار است و مهم‌ ترین وسیله ارتباطی آنها به شمار می ‌رود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.