به گزارش ایرنا، سید مجید موسوی عصر روز سه شنبه در مراسم امضای قرارداد واگذاری امتیاز تولید بذر 2 رقم گندم آبی رخشان و حیدری به بخش خصوصی، افزود: برخی از محصولات تولید شده در این استان نسبت به میانگین و استانداردهای جهانی جلوتر است که نتیجه برخورداری از تحقیقات موسسات تحقیقاتی کشوری مستقر در البرز است.
وی اظهار داشت: البرز در سطح کشور بیشترین عملکرد در تولید محصولات زراعی مثل گندم و کلزا وهمچنین بعضی از محصولات باغی دارد که دلیل آن این است که کشاورزان البرز بدون واسطه از علم موسسات تحقیقاتی در استان استفاده می کنند.
وی گفت: بخش کشاورزی حقی را از دولت یازدهم می خواهد زیرا دولت یازدهم موفقیت خود در بحث تراز تجاری را مدیون بخش کشاورزی باید بداند.

**ضرورت تنوع ارقام در بذور
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در این مراسم گفت: در کردستان سالانه حدود 700 تا یک میلیون تن گندم تولید می شود.
فرید سپری با بیان اینکه در استان کردستان توانستیم تهدید را تبدیل به فرصت کنیم، افزود: حدود 35 هزار هکتار سطح زیر کشت گندم آبی ماست .
وی گندم را یک محصول استراتژیک دانست که ضرورت تنوع ارقام در آن خیلی مهم است.
سپری نتیجه کارهای مزرعه ای در کردستان را خوب ارزیابی کرد که نتیجه 30 درصد این عملکرد به نوع بذور برمی گردد.
در این آیین قرارداد واگذاری امتیاز تولید بذر دو رقم گندم آبی رخشان و حیدری به بخش خصوصی به امضاء رسید که تولید گندم بذر حیدری به یکی از شرکت های خصوصی در کردستان واگذار شد.
6156 / 6155 خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.