به گزارش ایرنا، رضا سیار عصر سه شنبه در کارگروه تنظیم بازار قم در سالن جلسه های معاونت اقتصادی استانداری اظهار داشت: شن و ماسه یک محصول پایه است، و بالا رفتن قیمت آن برای جامعه بار روانی دارد.
وی افزود: اگر قیمت هر تن شن و ماسه 10هزار تا 20هزار ریال افزایش پیدا کند، برای مصرف کننده قابل پذیرش است، اما غیر از این جامعه را ملتهب می کند.
سیار تصریح کرد: در شرایط فعلی افراد به تنهایی نمی توانند برای تعیین قیمت ها تصمیم گیری کنند، بلکه این اقدام باید با نظر کارگروه تنظیم بازار صورت گیرد.
فرماندار قم با بیان اینکه نرخ ارز هیچ تاثیری در قیمت شن و ماسه ندارد، و حتی دینام و تسمه کامیون هایی که آن را بار می زنند نیز تولید داخل است، گفت: هر اقدامی برای بالا رفتن قیمت شن و ماسه به منزله اخلال در نظم اقتصادی است، و دادستانی و شورای تامین استان به آن ورود پیدا می کنند.

** مهدی ریاضی مدیرکل تعزیرات حکومتی قم نیز با اشاره به انجام گشت های مشترک با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت برای بازگرداندن قیمت شن و ماسه به قیمت قبلی خود، گفت: با بازدیدها و نظارت های صورت گرفته خوشبختانه90درصد از واحدهای تولید شن و ماسه استان این محصول را به قیمت سابق عرضه می نمایند.

** رئیس اداره بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت قم نیز با ارایه گزارشی از عملکرد نظارتی این سازمان از آغاز سال جاری تا پایان تیرماه گفت: در این مدت 31هزار و 800 مورد بازرسی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 9درصد افزایش داشته است.
احمد رضا سمیعی نسب همچنین تعداد پرونده های تشکیل شده برای این تعداد بازرسی را بیش از 2هزار مورد و ارزش ریالی آن را نیز 2هزار و 123میلیارد ریال ذکر کرد، و افزود: این مقدار 5هزار درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
وی همچنین در تبیین علت پرونده های متشکله 64مورد را برای گران فروشی، 304مورد کم فروشی و تقلب، 25مورد عرضه خارج از شبکه و 786مورد نیز درج نکردن قیمت و عدم نصب نرخ نامه عنوان کرد و افزود: در بخش آرد و نان نیز 95هزار و 620 مورد بازرسی انجام شده که برای آن 272پرونده به ارزش 578میلیون و 507هزار ریال تشکیل شده است.
7403/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.