مصطفی کاویانی روز سه شنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: باید برای استقرار کارگران، مکان‌های مشخصی در چارچوب مبلمان شهری در نظر گرفته شود تا این قشر زحمتکش برای یافتن شغل در سطح شهر پراکنده نباشند.

وی افزود:‌ شایسته نیست که کارگران ساختمانی ساعت‌ها در سرما و گرما در کنار برخی میدان‌های شهر بدون هیچ سرپناهی به دنبال کار باشند و اقدام لازم برای ساماندهی مکان استقرار آنان صورت نگیرد.

وی ادامه داد: این مساله علاوه بر ایجاد زحمت برای کارگران،‌ به چهره شهر نیز آسیب می‌زند و بهترین راهکار برای حل آن ایجاد مکان‌های مناسب برای استقرار کارگران جویای کار است.

کاویانی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم ایجاد بازارچه‌های صنایع‌دستی در سطح شهر اشاره کرد و گفت: وجود بازارچه‌ باعث آسان شدن فرآیند عرضه کالا تولیدشده درکارگاه‌های کوچک می‌شود و رونق تولید و اشتغال را درپی دارد.

وی بیان کرد:‌ مسیر پیشرفت استان درگرو رونق کار و تولید است و ایجاد بازارچه‌ها در سطح شهر می‌تواند انگیزه تولیدکنندگان را برای فعالیت بیشتر افزایش دهد.

وی ادامه داد: شهر قم باوجود برخورداری از جمعیت بومی قابل‌توجه و همچنین حضور میلیونی زائران و گردشگران از ظرفیت مطلوبی برای راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی و سایر محصولات برخوردار است که باید از این موقعیت به بهترین نحو استفاده شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.