به گزارش ایرنا ، علی موسوی روز پنجشنبه در نشستی با فرماندار خلخال افزود: تمام استان های کشور از جمله اردبیل در راستای توزیع عدالت محورانه امکانات تحصیلی و راه اندازی دانشکده های فنی و حرفه ای از این دانشکده ها بهره مند شده اند.
وی با بیان اینکه ایجاد رشته های تحصیلی در دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای بر اساس نیاز بازار کار و متناسب با نیاز مناطق کشور است اظهار داشت: بیشتر رشته های فنی و حرفه ای متناسب با بازار کار در دانشکده های فنی و حرفه ای راه اندازی شده و برای توسعه این رشته های تحصیلی از سوی شورای گسترش تلاش می شود.
او گفت: بیش از 160 هزار دانشجو مشغول تحصیل در دانشکده های فنی و حرفه ای هستند و 95 درصد از رشته های تحصیلی دایر در دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای فنی و پنج درصد همچون رشته های تحصیلی حسابداری ، تربیت بدنی و کشاورزی نیز غیر فنی هستند.
موسوی بیان کرد: ایجاد امکانات تحصیلی مناسب در مناطق محروم و کم برخوردار و ارائه خدمات دانشجویی از جمله غذای رایگان ، خوابگاه ، کمک هزینه تحصیلی و تسهیلات ازدواج به دانشجویان در اولویت قرار دارد.
فریدون بابایی ، فرماندار خلخال نیز در این نشست گفت: با کاهش جمعیت دانشجویی در سایر دانشگاه های این منطقه فضا برای بهره مندی آموزشکده فنی و حرفه ای و استفاده از فضاهای خالی برای راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای واحد خواهران فراهم شده است.
شهاب ناصری ، رییس دانشکده فنی و حرفه ای خلخال هم گفت: برای راه اندازی پنح رشته تحصیلی در واحد خواهران و 2 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی برای برادران در این دانشکده تلاش می شود.
او افزود: در سال تحصیلی جاری 200 دانشجو در 6 رشته تحصیلی معماری ، فناوری اطلاعات ، مکانیک خودرو و آی تی در 2مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول تحصیل در این مرکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم و آموزش عالی هستند.
7119/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.