رحیم صمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هماهنگی‌های لازم جهت آموزش، تامین تجهیزات و امکانات تشخیصی، مراقبتی و درمانی انجام و داروهای لازم نیز برای مبارزه با آنفلوانزا در ماکو تامین شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۹۵ درصد بیماران مبتلا به آنفلوانزا با استراحت کافی در منزل و نوشیدن مایعات فراوان و بدون دریافت دارو درمان می شوند.

وی افزود: شستشوی مکرر و صحیح دست‌ها با مایع دستشویی به‌ویژه دست کودکان از مهمترین راههای پیشگیری از این بیماری است.

وی بیان کرد: در صورت ابتلا و وجود علایم سرماخوردگی و شبه آنفلوانزا از حضور در مکانهای عمومی و جمع های چند نفره در صورت امکان خودداری و از دست دادن، بغل کردن و روبوسی در این فصل باید خودداری شود.

صمدی گفت: شهروندان باید از خود درمانی‌های رایج نظیر آنتی بیوتیک‌هایی مانند پنی سیلین، سفتریاکسون، دگزامتازون و سایر کورتون‌ها خودداری کرده و تنها در صورت وجود شرایط و بیماری زمینه ای خاص و شدیدتر شدن غیر طبیعی علایم، به مراکز مجاز درمانی مستقر در شهرستان مراجعه کنند.

وی در ادامه با معرفی مراکز بهداشتی سطح شهرستان اظهار داشت: مرکز شماره یک جنب فرمانداری، مرکز شماره ۲ جنب ترمینال «بش‌گوز»، مرکز شبانه روزی بازرگان، مرکز سلامت روستای قره تپه، مرکز سلامت روستای دیم قشلاق، بیمارستان فجر ماکو، کلینیک تخصصی (بیمارستان قدس سابق)، کلیه مطب‌ها و مراکز درمانی سطح شهرستان، درمانگاه شبانه روزی هلال احمر، درمانگاه تامین اجتماعی، درمانگاه بوعلی سپاه ماکو از جمله مراکز ارائه خدمات در این خصوص است.

ماکو با بیش از ۹۷ هزار نفر جمعیت در شمال استان آذربایجان غربی واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.