ترامپ در جدیدترین پیام ضد ایرانی و توهین آمیز خود مدعی شد: ایران به مدت ۴۷ سال با ایالات متحده و بقیه جهان بازی کرده است (تأخیر، تأخیر، تأخیر!).

به گزارش جماران، دونالد ترامپ در جدیدترین پیام ضد ایرانی و توهین آمیز خود مدعی شد:

ایران به مدت ۴۷ سال با ایالات متحده و بقیه جهان بازی کرده است (تأخیر، تأخیر، تأخیر!) و سپس سرانجام وقتی باراک حسین اوباما رئیس‌جمهور شد، به «گنج» رسید. 

او نه تنها با آنها خوب بود، بلکه عالی بود، واقعاً به طرف آنها رفت، اسرائیل و همه متحدان دیگر را کنار گذاشت و به ایران یک فرصت جدید و بسیار قدرتمند برای زندگی داد.

صدها میلیارد دلار و ۱.۷ میلیارد دلار پول نقد سبز به تهران منتقل شد و روی یک سینی نقره‌ای به آنها داده شد. هر بانکی در واشنگتن دی‌سی، ویرجینیا و مریلند خالی شد — اینقدر پول زیاد بود که وقتی رسید، اوباش ایرانی نمی‌دانستند با آن چه کنند. آنها هرگز چنین پولی ندیده بودند و دیگر هم نخواهند دید. پول‌ها در چمدان‌ها و کیف‌ها از هواپیما خارج شد و ایرانی‌ها نمی‌توانستند خوش‌شانسی خود را باور کنند. 

آنها بالاخره بزرگ‌ترین ساده‌لوح را پیدا کردند، به شکل یک رئیس‌جمهور آمریکایی ضعیف و احمق. او به عنوان «رهبر» ما فاجعه بود، اما نه به بدی جو بایدن خواب‌آلود! به مدت ۴۷ سال ایرانی‌ها ما را «گول زده‌اند»، ما را منتظر نگه داشته‌اند

 به کشور ما که حالا دوباره بزرگ شده است، می‌خندند. آنها دیگر نخواهند خندید!

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.