امام جمعه تایباد روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بازماندگان این مرحومه به منظور همدردی و یاری حادثه دیدگان سیل در سیستان و بلوچستان مبلغ یاد شده را به حساب ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران واریز کردند.

حجت‌الاسلام حسین ملکی ابرده افزود: برخی برای مراسم ترحیم و عزاداری درگذشتگان خود هزینه‌های هنگفتی می‌کنند که چنانچه صرف امور خیرخواهانه و خداپسندانه از قبیل کمک به فقرا و حادثه‌دیدگان شود ثواب بیشتری برای اموات دارد.
وی ادامه داد: هزینه زیاد و آداب و رسوم نادرست از قبیل دادن غذا و پوشیدن لباس سیاه ثواب اخروی برای میت ندارد و بهتر است انسان با خدا معامله کند تا در دنیا و آخرت سود ببرد.

وی گفت: وقف هزینه‌های ترحیم برای ساخت طرح‌های عمرانی و عام‌المنفعه بهترین صدقه جاریه و باقیات و صالحات برای درگذشتگان است.

امام جمعه تایباد افزود: اختصاص هزینه‌های سنگین سفره‌های احسان و اطعام مجالس ترحیم و ختم افراد متوفی برای کمک به بیماران، تهیه جهیزیه، کمک به تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند و خانواده‌های بی بضاعت، اقدام پسندیده و انسانی است که باید در جامعه رواج یابد.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.