معصومه هادی شامگاه چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تیم ابتدا به شهرستان دلگان، دشتیاری و زرآباد به عنوان مقصدهای اولیه‌ رفته و به اجرای برنامه می‌پردازند.

وی گفت: در هنگام بروز حوادث طبیعی کودکان آسیب‌پذیرتر و شرایط جسمی و روح لطیف آنان در مواجهه با این رخدادها شکننده‌تر است.

مدیرکل کانون پرورش فکری سیستان و بلوچستان مراقبت ویژه از این سرمایه‌های ملی را یک امر ضروری دانست و افزود: انجام برنامه‌های گوناگون فرهنگی، هنری و ادبی در قالب قصه‌گویی، شعرخوانی، بازی، اهدای کتاب و اسباب‌بازی به مخاطبان از جمله ویژه‌ برنامه‌هایی است که برای مخاطبان اجرا خواهد شد.

وی بیان کرد: هماهنگی‌های لازم با ستاد بحران سیستان و بلوچستان، استانداری، فرمانداری‌ها و آموزش و پرورش مناطق آسیب‌دیده انجام شده است.

هادی گفت: با توجه به آسیب جدی به جاده‌ها و پل‌ها امکان حضور تماشاخانه‌ سیار وجود ندارد و همکاران با استفاده از ظرفیت کتابخانه سیار به این مناطق سفر خواهند کرد.

وی افزود: تیم امداد فرهنگی کانون پیش از این در سال گذشته نخستین سفر رسمی خود در کشور را به سیستان و بلوچستان انجام داد و با حضور در روستاهای این استان خاطرات خوشی را برای کودکان، نوجوانان و خانواده‌های آنان رقم زد.

بارش باران سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، شرایط در این استان را وخیم‌ کرد به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان سیلاب در منطقه جاری شده است.

در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب خسارت کلی و جزئی دیده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.