به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر میرفخرایی روز پنجشنبه در جشنواره ملی گیاهان دارویی گیلان در دانشگاه آزاد اسلامی آستارا افزود: 262 فرآورده و 390 اسانس گیاهان دارویی و یک‌هزار و 25 گونه گیاهی طب سنتی در کشور توسط اعضای انجمن تولید کنندگان گیاهان دارویی شناسایی ‌شده است.
وی بیان کرد: زحمت کشت و پرورش گیاهان دارویی بر عهده کشاورزان است اما کشت بدون برنامه گیاهانی نظیر آلوئه ورا، به دلیل برطرف شدن نیاز بازار به زیان کشاورزان ختم می شود.
وی اظهار کرد: گیاهان دارویی از دیرباز مورد توجه انسان قرار گرفته و قرن های متمادی داروی بیماری های مختلف بوده و از حداقل ضرر برخوردار است.
میرفخرایی ادامه داد: مزایای فراوان گیاهان دارویی و ضرر محدود آن نسبت به داروهای شیمیایی موجب توجه و مصرف بیشتر آن شده است و باید برای حفظ و گسترش آن اهتمام داشته باشیم.
ابوعلی گلزاری دبیر این جشنواره نیز بازرگانی و فرآورده‌های گیاهان دارویی، فناوری‌های نوین در کشت آن،‌ تجهیزات و ماشین‌آلات کشت و فرآورده‌های طبیعی از جمله عسل، گلاب و عرقیات را از محورهای این جشنواره عنوان کرد.
وی گفت: در بخش نمایشگاهی این جشنواره که عصر امروز در دهستان گردشگری حیران آستارا گشایش می یابد 20 شرکت فعال در تولید گیاهان دارویی محصولات خود را عرضه خواهند کرد.
516 هکتار از اراضی کشاورزی گیلان به کشت گل گاو زبان اختصاص دارد و شهرستان رودسر با 450 هکتار، مقام نخست کشت آن را دارد و آستارا نیز از قطب های تولید آن محسوب می شود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
7105 / 7124 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.