علیرضا محمدی روز دوشنبه بابیان اینکه توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت از ضرورت‌ها و اولویت‌های اصلی این نهاد است، افزود: توانمندسازی مددجویان از طریق پرداخت تسهیلات ارزان برای ایجاد شغل و راه‌اندازی کسب‌وکار انجام می‌شود که نقش مهمی در ایجاد استقلال اقتصادی و افزایش عزت‌نفس آن‌ها دارد.
وی با یادآوری اینکه در پایان سال 94 حدود 115 هزار و 500 خانوار در گیلان تحت حمایت کمیته امداد بودند، اظهار کرد: توانمندسازی خانوارها در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی موجب شد تا امروز این میزان به 103 هزار خانوار کاهش پیدا کند.
محمدی تصریح کرد: برای اشتغال‌زایی سه هزار و 745 مددجوی گیلانی تا دی‌ماه سال جاری 74 میلیارد و 402 میلیون تومان پرداخت‌شده است.
مدیرکل کمیته امداد گیلان بابیان اینکه اعتبار اشتغال‌زایی مددجویان استان در سال گذشته 44 میلیارد تومان بود، اظهار کرد: این رقم امسال به 102 میلیارد تومان افزایش‌یافته که تاکنون 74 درصد اعتبار اشتغال‌زایی این استان باهدف ایجاد فرصت شغلی برای شش هزار مددجو جذب‌شده است.
وی 70 درصد مددجویان گیلانی را روستایی و 30 درصد را شهری عنوان و بیان کرد: 72 درصد از مددجویان گیلان را سالمندان تشکیل می‌دهند که تهدیدی برای استان و همچنین وضعیت اشتغال محسوب می‌شود.
محمدی به الگوی توانمندسازی خانوارها نیز اشاره و تصریح کرد: این الگو از طریق آمایش محل و شناسایی مستعدین اشتغال‌زایی، مشاوره شغلی، مهارت‌آموزی، معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی، اجرای طرح اشتغال و نظارت بر طرح تا پنج سال اجرا می‌شود.
وی بابیان اینکه در سال جاری برای اشتغال‌زایی مددجویان گیلانی 250 دستگاه خودرو وانت نیسان به آن‌ها اختصاص پیدا کرد، افزود: طی تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان کمیته امداد گیلان، صندوق کارآفرینی امید و یک شرکت خودروسازی، مبلغ هفت و نیم میلیارد تومان اعتبار برای خرید این خودروها هزینه شد.
مدیرکل کمیته امداد گیلان همچنین به ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای به 9 هزار نفر از مجریان طرح‌های اشتغال‌زایی به‌صورت سالیانه اشاره و بیان کرد: تا سقف یک‌میلیون تومان برای آموزش هر نفر پرداخت می‌شود.
محمدی بابیان اینکه در سال جاری برای 471 نفر از مددجویان گیلانی از طریق کاریابی شغل ایجادشده است، ادامه داد: حق بیمه مددجویان یا فرزندان مددجو که از طریق کاریابی مشغول به کارشده‌اند تا دو سال توسط کمیته امداد پرداخت می‌شود.
وی تصریح کرد: با افتتاح صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت گیلان، 32 میلیارد تومان از طریق این صندوق برای اشتغال‌زایی مددجویان پرداخت شد که در صورت مشارکت حداکثری مردم و خیران می‌توانیم تسهیلات بیشتری را برای خودکفایی نیازمندان اختصاص دهیم.
در حال حاضر 103 هزار خانوار گیلانی تحت پوشش کمیته امداد استان هستند.
7296 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.