محمود واعظی شامگاه پنجشنبه در شورای اداری گلستان به تلاش گسترده آمریکا برای اعمال تحریم هرچه بیشتر علیه ایران اشاره کرد و افزود: گویا ایالات متحده و رییس جمهورش کار دیگری جز تحت نظر داشتن ایران ندارند و با هر وسیله‌ای می‌خواهند روابط اقتصادی ما با دیگر کشورها را محدود کنند و برای این کار از ۴۰۰ نفر فقط در وزارت خزانه داری استفاده می‌کنند.

وی اضافه کرد: آنها تصور می‌کردند تحریم حداکثری طی مدت زمان ۳ ماه نظام اقتصادی ایران را فلج خواهد کرد و برای رسیدن به این هدف تبلیغات گسترده و جنگ روانی به راه انداخته و تا حدودی بر افکار عمومی تاثیر گذاشتند.

وی اظهار داشت: با وجود همه این مسائل دولت اجازه نداد تحریم‌ها منجر به کمبود کالایی در بازار کشورمان شود و نتیجه این تلاش‌ها ثبات اقتصادی در شرایط کنونی است.

واعظی با بیان اینکه دولت مشکلاتی در حوزه فروش نفت و روابط بانکی دارد، یادآور شد: اگر می خواهیم دشمن را به زانو در بیاوریم باید دست به دست یکدیگر داده و با تکیه بر توان و تولید داخلی بدخواهان را از انتخاب این فشارها علیه ایران پشیمان کنیم.

رییس دفتر رییس جمهوری بیان کرد: دولت و ملت ایران با فشار پای میزه مذاکره نمی روند و طرف مقابل راهی جز تغییر تصمیم اشتباه خود ندارد و یقینا آینده روشن خواهد بود.

واعظی گفت: آمریکا در ابتدای تحریم و فشار حداکثری علیه ایران ۱۲ پیش شرط برای مذاکره گذاشت اما اکنون که از اقدامات خصمانه خود نتیجه نگرفته برای مذاکره التماس می کند.

وی با بیان اینکه قدرت و نفوذ ایران در خیلی از کشورها بیشتر از گذشته شده است، بر ضرورت حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات آتی مجلس تاکید کرد و افزود: حضور و مشارکت حداکثری در این رویدادها علاوه بر شاد کردن دوستداران انقلاب، موجب تجدید نظر آمریکا و رژیم صهیونیستی در معادلات خود نسبت به ایران خواهد شد.

واعظی تصریح کرد: برگزاری یک انتخابات سالم با مشارکت حداکثری توطئه دشمنان را همانند همیشه خنثی خواهد کرد و شرایط اقتصادی را هم بهبود می بخشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به سفرهای دکتر روحانی به گلستان اشاره و خاطرنشان کرد: وعده‌های رییس جمهوری به مردم این استان تا پایان دولت دوازدهم محقق می شود.

دکتر روحانی از ابتدای ریاست جمهوری دو سفر کاری در قالب سفرهای استانی و یک سفر برای سرکشی از مناطق سیل زده به گلستان داشته است.

واعظی همچنین گفت: یکی از دلایلی که برخی قولهای رییس جمهور با تاخیر مواجه شد حوادث غیرمترقبه همچون سیل و زلزله در استانهای مختلف طی چند سال اخیر بود که بخش زیادی از منابع مالی دولت را به خود اختصاص داد.

وی در ادامه با تایید بروز برخی مشکلات در اداره جزیره آشوراده و شبه جزیره میانکاله ناشی از اختلافات مدیریتی استان های گلستان و مازندران گفت: موضوع را از سازمان محیط زیست پیگیری می کنم و به سامان رسیدن طرح گردشگری آشوراده با وجود ۲ متولی ممکن نیست.

وی بر ضرورت تلاش برای نجات خلیج گرگان از خشکیدگی هم اشاره کرد و گفت: سوابق گذشته استاندار گلستان در موضوعات مرتبط فرصت مناسبی است تا با ارایه راهکار مناسب به رییس جمهوری، برای حل مشکلات این پهنه آبی تصمیم مناسب اتخاذ شود.

استاندار گلستان علاوه بر تحصیلات مرتبط، در گذشته سابقه کار مدیریتی در حوزه بنادر و دریا داشته است. 

واعظی حضور مسالمت آمیز اقوام گوناگون در گلستان را الگویی برای سایر استانها و حتی کشورها عنوان کرد و ادامه داد: صبوری، عزت نفس و مناعت طبع مردم این استان پس از سیل مثال زدنی بود.

ماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان هم در این جلسه بر شتاب بخشیدن به طرح گردشگری آشوراده تاکید کرد و گفت: این طرح بعد از گذشت ۶ سال فقط ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و هنوز به سرانجام نرسیده است.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی اظهار داشت: منکر خدمات و تلاش های دولت در گلستان نمی شویم اما اجرای کار بزرگ همراه با ایجاد تحول در این استان مورد انتظار است.

امام جمعه گرگان همچنین بر احیای خلیج گرگان تاکید کرد و گفت: تقریبا راه ارتباطی این خلیج با دریای خزر قطع شده اما کارشناسان مخالف برقرای این ارتباط آبی هستند و از اجرای آن جلوگیری می کنند.

در این نشست نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان از اجرای طرح زهکشی در سطح ۲۸۰ هزار هکتار اراضی کم بازده شمال استان به دلیل نقش موثر آن در رونق کشاورزی و اقتصاد منطقه تقدیر کرد و گفت: سرعت در اجرای طرح های ریلی گلستان به سبب تاثیر آن در ترانزیت بین المللی کالا تحول چشمگیری در اقتصاد استان و حتی کشور خواهد داشت.

همزمان با برگزاری شورای اداری گلستان مراسم متمرکز بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲ هزار و ۵۳۲ طرح عمرانی و اقتصادی اشتغال‌زا با افزون بر ۲۹ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان برگزار شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.