داریوش دیودیده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال 1396 حدود 2 هزار و 100 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در این استان به واحدهای تولیدی پرداخت شد.
وی افزود: در سال 1396 صدور جوازهای تأسیس صنعتی و پروانه‌های بهره‌برداری رشد چشمگیری یافت که میزان سرمایه‌گذاری صنعتی به بهره‌برداری رسیده به بیش از 950 درصد رسید.
دیودیده با اشاره به پیشرفت سه طرح بزرگ و مهم ازجمله پتروشیمی بویراحمد و گچساران و فسفات چرام، بیان کرد: با راه اندازی خط تولید این سه طرح، انقلابی بزرگی در ایجاد فرصت‌های شغلی در کهگیلویه و بویراحمد به وجود خواهد آمد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال 1397 «حمایت از کالای ایرانی» با تمام توان همراه بخش خصوصی در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداشته و در راستای تولید کالای ایرانی تلاش‌ها دوچندان خواهد شد.
حدود نیمی از واحدهای تولیدی راکد در این استان ظرف سه سال گذشته با پرداخت تسهیلات رونق و سایر کمک‌های فنی و اعتباری به چرخه تولید بازگشته‌اند.
حدود 50 درصد از واحدهای صنعتی و تولیدی استان در سال‌های 1392 و 1393 راکد و یا نیمه فعال بودند.
هم اینک کمتر از 35 درصد این واحدها راکد هستند و ظرف سه سال گذشته 125 طرح صنعتی، تولیدی و کشاورزی در مناطق مختلف استان با کمک تسهیلات رونق به چرخه تولید بازگشتند.
444 طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری افزون بر 270 هزار میلیارد ریال در این استان در حال اجراست.
تعداد کل واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره برداری در استان 643 واحد است که 572 مورد از این تعداد فعال هستند.
میزان سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی به بهره برداری رسیده این استان افزون بر 6 هزار و 64 میلیارد ریال است.
کهگیلویه و بویراحمد دارای 13 شهرک و ناحیه صنعتی فعال است.
بر اساس آمارها بخش صنعت، 36 درصد سهم اشتغال این استان را در اختیار دارد.
9868//6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.