به گزارش ایرنا، سید محمدکاظم نظری روز چهارشنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: این اقدام مهم علاوه بر تغییر وضعیت دفع زباله در منطقه دوپشته دشتروم بویراحمد از سنتی به مدرن و صنعتی سبب اشتغالزایی و بهبود شرایط بهداشتی و زیست محیطی می‌شود.
وی افزود: انتظار می‌رود که شهرداری یاسوج هر چه سریعتر نسبت به درج آگهی و تحویل زمین به سرمایه گذار برای ایجاد و راه اندازی کارخانه کمپوست در منطقه دوپشته دشتروم بویراحمد اقدام کند.
فرماندار بویراحمد بیان کرد: علاوه بر جبران خسارت‌های احتمالی وارده به مردم منطقه دوپشته به دلیل ساخت کارخانه کمپوست سعی می‌شود تمامی نیروهای انسانی مورد نیاز این کارخانه نیز از مردم و جوانان جویای کار دشتروم انتخاب و به کار گرفته شود.
نظری عنوان کرد: چاره‌ای جز ساماندهی و مدیریت صحیح دفع زباله در منطقه دوپشته دشتروم بویراحمد نیست.
وی ابراز داشت: مشکلات دفع زباله در منطقه دوپشته دشتروم بویراحمد مبحث جدیدی نبوده و با وجود برگزاری نشست‌های متعدد و مصوبات مختلف هنوز مغفول مانده است.
محل دفع زباله منطقه دوپشته دشتروم بویراحمد در سال 1372 مکان یابی شد و تاکنون نیز به صورت سنتی حجم عمده‌ای از زباله‌های شهرستان بویراحمد و به ویژه شهر یاسوج در آن جمع آوری و دفع شده است.
این مکان تنها مرکز دفع زباله شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج بوده که مشکلات متعددی را نیز برای محیط زیست و مردم منطقه ایجاد کرده است.
هر شهروند یاسوجی در شبانه روز حدود یک کیلو و 250 گرم زباله تولید می‌کند و مجموع تولید روزانه زباله در این شهر نیز به طور میانگین 120 تن است.
بر اساس بررسی‌های انجام شده 60 درصد زباله‌های تولیدی در شهر یاسوج قابل بازیافت و تبدیل به کمپوست است.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
7535/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.