سید اسدالله هاشمی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این گروه‌ها به مدت سه روز با همکاری اساتیدی از دانشگاه، تشکل‌های محیطی زیستی مردم نهاد، همیاران افتخاری و معتمدین محیط زیستی حیات وحش مناطق حفاظت شده شکارممنوع و پارک ملی دنا در کهگیلویه و ویراحمد را انجام خواهند داد.

وی افزود: هر ساله به منظور اطلاع از وضعیت جمعیتی گونه های مهم حیات وحش، در تمام مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع محیط زیست استان شمارش می شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این سرشماری از روز دهم اسفند ماه  به مدت سه روز توسط ۱۰۰ نفر کارشناس و محیط بان انجام خواهد شد.

هاشمی ابراز داشت: پس از این آماربرداری، اطلاعاتی در خصوص وضعیت ترکیب سنی و جنسی جمعیت های موجود، توجه به اهمیت، حمایت و آشنایی هرچه بیشتر با مشکلات محیط زیستی پیش روی و تبادل نظر درجهت، چگونگی برخورد و رفع مشکلات زیست محیطی رنامه ریزی خواهد شد.

وی تاکید کرد: هدف از این سرشماری‌ها تخمین جمعیت کل و بز، در مناطق مختلف حفاظت شده و شکار ممنوع است و چنانچه مشاهدات سایر گونه‌ها از جمله گوشتخواران و حتی نمایه‌های حضور سایر گوشتخواران مهم نیز در فرم‌های سرشماری نیز ثبت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این سرشماری که به روش مشاهده مستقیم انجام می‌گیرد وضعیت آبی مناطق، پوشش گیاهی و علوفه‌ای نیز مورد پایش قرار می‌گیرد.

مجموع ۴۱ هزار و ۶۶۱ هکتارمناطق حفاظت شده خائیز سرخ، خامین و دیل در محدوده گچساران ، ۱۷ هزار و ۵۰۸ هکتار بخشی از خائیز و سرخ در محدوده کهگیلویه ، ۱۲ هزار و ۸۱۲ هکتار حفاظت شده سولک و شکار ممنوع ماغر در محدوده بهمئی و ۲۸ هزار و ۲۲۰هکتار شکار ممنوع لار و بخشی از حفاظت شده خامین در محدوده باشت قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.