سلمان خوش قدم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پارک آبی در یاسوج،مجتمع  های رفاهی تفریحی در گچساران، دهدشت،سی سخت از طرح های مهم گردشگری در حال اجرای کهگیلویه و بویراحمد است.

وی میانگین پیشرفت فیزیکی طرح های گردشگری استان را بیش از ۴۰ درصد اعلام کرد.

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از آغاز عملیات اجرایی ساخت تله کابین در منطقه گردشگری آبشار یاسوج  در آینده نزدیک خبر داد.

خوش قدم تصریح کرد: ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای این زیرساخت گردشگری تصویب شده است.

وی عنوان کرد: هم اکنون ۱۸ اردوگاه تفریحی رفاهی در مناطق مختلف استان در حال ساخت است.

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل ۱۰ اردوگاه گردشگری استان در سال جاری پیش بینی شده که هم اکنون در حال تبادل موافقت نامه ها برای اختصاص اعتبار است.

خوش قدم با بیان اینکه توسعه زیرساخت های گردشگری در مناطق روستایی و عشایر از راهبردهای دولت است افزود: تاکنون هشت طرح بوم گردی در استان بهره برداری شده است.

وی تعداد اقامتگاه های بومگردی در حال احداث استان را ۱۰ واحد ذکر کرد و افزود: این طرح ها ۵۰ تا ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

خوش قدم گفت:برای احداث هر یک از این اقامتگاه ها یک تا چهار میلیارد ریال براساس نیاز تسهیلات بانکی پرداخت می شود.

خوش قدم از پیش بینی سه تا چهار میلیارد ریال برای معرفی جاذبه های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری خبر داد.

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این اعتبار برای تهیه کتابچه،فیلم،پوستر در نظر گرفته شده است.

وی واگذاری طرح های عمرانی به بخش خصوصی را لازمه رونق گردشگری دانست و افزود: تاکنون اجرای سه زیرساخت گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به بخش خصوصی واگذار شده که نیازمند مشارکت بیشتر دستگاه های اجرایی برای تامین زمین است.

کهگیلویه وبویراحمد با بیش از ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.

این استان دارای دو منطقه سردسیری و گرمسیری است.

شهرستان‌های بویراحمد و دنا در منطقه سردسیری قرار گرفته‌اند و شهرستان‌های گچساران، باشت، چرام، کهگیلویه، لنده و بهمئی هم در منطقه گرمسیری واقع شده‌اند.

افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد با داشتن چشمه‌ها و تفرجگاه‌های بکر، آبشارهای زیبا، رودخانه‌های خروشان همراه با مناظر بدیع گردشگری از مقاصد گردشگری مهم در جنوب کشور است.

دریاچه‌های طبیعی، پوشش جنگلی درختان سرسبز بلوط و رایحه خوش بوته‌های کوهساران، جلوه‌هایی از طبیعت سحرانگیز این استان است.

استان ۷۲۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران سالانه پذیرای افزون بر سه میلیون گردشگر است که صدها جهانگرد هم در میان آنها به چشم می‌خورد.

۸۱۴۳/۶۱۱۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.