به گزارش ایرنا، وحید محمدی عصر سه شنبه در نشست ششمین سوگواره تعزیه ده زیار کرمان افزود: آیین تعزیه در استان کرمان نیز قدمت زیادی دارد و جزیی از فرهنگ مذهبی و بومی مردم شده است.
وی تصریح کرد: جلوه های عملی در هنر تعزیه انتقال پیام عاشورا را بهتر تبیین می کند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان اظهار داشت: تعزیه هنری مردمی است و ما فقط نقش حمایتی را داریم تا در کنار سایر نهادها از این هنر اسلامی و ملی تقویت شود.
وی با بیان اینکه تعزیه خوانان سرمایه های ما هستند ،تاکید کرد: باید مهارت و فن هنرمندان تعزیه را قدر بدانیم و زنده نگه داریم.
محمدی با اشاره به برگزاری سوگواره تعزیه ده زیار کرمان ادامه داد: نباید از کیفیت آیین های سنتی کاسته شود و وظیفه داریم از این میراث ارزشمند حفاظت کنیم.
وی تصریح کرد: از تشکیل موسسات هنری تعزیه و شعبه انجمن تعزیه در کرمان استقبال می کنیم.
محمدی گفت: 2 مکان اجرای تعزیه در کرمان وجود دارد که امیدواریم با حمایت شهرداری گسترش پیدا کند.
رئیس انجمن تعزیه استان کرمان در این نشست گفت:ششمین سوگواره تعزیه ده زیار استان کرمان از 31 خرداد تا هشتم تیر در محل روستای ده زیار برگزار می شود.
حمید قنبری افزود: فراخوان شرکت در این سوگواره 2 ماه قبل اعلام شد که 12 گروه در آن اعلام آمادگی کردند که پس از بازبینی پنج گروه به بخش مسابقه راه یافتند.
وی بیان کرد: همچنین سه گروه نیز در بخش جنبی به اجرای برنامه می پردازند و محور این دوره از سوگواره اجرای تعزیه طفلان مسلم بن عقیل(ع)است.
رئیس انجمن تعزیه استان کرمان افزود: اختتامیه سوگواره با حصور مسئولان استانی برگزار و به نفرات برتر هر گروه جوایز نقدی اهدا می شود.
روستای ده زیار از توابع چترود شهرستان کرمان است که هنر تعزیه سابقه طولانی در آن دارد.
7437/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.