به گزارش ایرنا سعید برخوری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این سموم از نوع کلره و فسفره از رده خارج بوده که از  حدود ۵۰ سال قبل در انبار جیرفت دپو شده بودند. 

وی ادمه داد: پرونده این سموم پس از حدود ۵۰ سال با حمایت استانداری و دستگاه‌های امنیتی و پیگیری جدی این سازمان سرانجام بسته شد و این سموم از منطقه حمل و نابود شدند.

 وی تصریح کرد: مصرف سموم کلره به دلیل ماندگاری بالای آن‌ها در خاک و محصولات کشاورزی، سرطان زا بودن و مسائل زیست محیطی و بهداشت محیط، بیش از چند دهه است که ممنوع اعلام شده و این سموم جزو پسماند ویژه و خطرناک محسوب می‌شوند که برای امحاء باید مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح اخذ و با درنظر گرفتن شرایط خاص امحا شوند.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان با بیان اینکه این سموم که تا چند سال قبل باید برای امحاء به یکی از کشورهای اروپایی حمل می‌شدند، اظهار داشت: پس از ورود تکنولوژی مورد نیاز به ایران، یک شرکت داخلی که مورد تایید سازمان حفاظت محیط زیست کشور است این فعالیت را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: سموم کلره و فسفره منسوخ شده منطقه جنوب کرمان پس از بسته‌بندی و پلمب محموله، به شرکت ذکر شده تحویل داده شد.

سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان جنوبی را با جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.