به گزارش خبرنگار ایرنا؛ طهمورث الیاسی بختیاری با تشریح وضعیت پروژه های نیمه تمام استان اظهار کرد که از مجموع 712 پروژه نیمه تمام، 625 پروژه استانی و 87 پروژه نیز ملی است.
به گفته او، برای اتمام 625 پروژه نیمه تمام استانی 9 هزار و 12 میلیارد ریال و برای 87 پروژه نیمه تمام ملی نیز 52 هزار و 733 میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است.
دکتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در گزارشی که اوایل مهرماه امسال به نمایندگان مجلس شورای اسلامی داد، اعلام کرد که 65 هزار پروژه نیمه تمام استانی و 6 هزار پروژه نیمه تمام ملی در کشور وجود دارد.
وی تصریح کرد: براین اساس هزار و 418 پروژه نیمه تمام به منظور واگذاری در سال جاری تعیین شده است.
براساس آنچه که رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه اعلام کرد: شهرستان کرمانشاه، بیشترین سهم را در میان طرح‌ های نیمه ‌تمام با 96 مورد و نیاز اعتباری چهار هزار و 532 میلیارد ریال دارد و شهرستان قصرشیرین با 10 طرح و نیاز اعتباری 143 میلیارد ریالی کمترین میزان طرح نیمه تمام را در استان کرمانشاه به خود اختصاص داده است.
وی اظهار کرد که سال گذشته 26 طرح استانی، 43 طرح ملی و 18 طرح مربوط به جداول 19 و 20 از محل اعتبارهای متفرقه تأمین اعتبار شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه در ادامه اتمام پروژه های نیمه تمام و اقتصاد مقاومتی را در اولویت فعالیت کاری این سازمان اعلام کرد و گفت: جهت گیری های اقتصاد کلان بودجه ۹۷ بر حفظ ثبات اقتصادی کشور، کاهش فقر، کمک به ادامه روند رو به رشد تولید ملی و ایجاد اشتغال پایدار است.

*جهش بزرگ عمرانی در دولت تدبیر و امید در استان ایجاد شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا، با تشریح دستاوردهای عمرانی استان در دولت یازدهم گفت: 63 هزار و 512 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای پروژه های عمرانی در طول فعالیت دولت تدبیر و امید در استان هزینه شده که جهش عظیمی در استانداردسازی زیربناها و زیرساخت های عمرانی در سطح استان ایجاد کرد و این موفقیت ها بیانگر توجه ویژه دولت به این خطه است.
مجتبی نیک کردار افزود: افتتاح بیش از 113 کیلومتر بزرگراه، بیش از 500 کیلومتر راه روستایی و بیش از 513 کیلومتر روکش آسفالت راه های شریانی، اتمام کمربندی غربی شهر کرمانشاه، بازسازی و مرمت پایانه موقت پروازهای خارجی، پایانه مسافری مرز پرویزخان و احداث راه آهن ملایر- کرمانشاه از مهمترین پروژه های عمرانی اجرا شده در چهار سال گذشته در استان است.
نیک کردار با اشاره به طرح های عمرانی استان در حوزه آب اظهار کرد: افتتاح سد تنظیمی داریان، سد مخزنی تنگ حمام، دایاگ گیلان غرب، سد مخزنی زمکان، سد مخزنی جامیشان، سد مخزنی شرفشاه و پایان عملیات اجرای حفاری تونل انتقال آب سامانه گرمسیری از مهمترین و برجسته ترین طرح های عمرانی در بخش آب بوده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه ادامه داد: در این مدت شبکه آبیاری سد گاوشان، طرح انتقال و شبکه آبیاری اراضی تحت پوشش سد سلیمان شاه، شبکه آبیاری درجه 2 و 3 پایاب دایک گیلان غرب، انتقال آب از سد آزادی به دشت حر و آبرسانی به 338 روستا با پوشش جمعیتی 77 هزار نفر به بهره برداری رسید.
وی همچنین به عملکرد عمرانی استان در بخش گاز اشاره کرد و گفت: در دوره فعالیت دولت یازدهم، شاهد احداث خط تقویتی 30 اینچ بیستون – کرمانشاه و گازرسانی به 534 روستا و 6 شهر در استان بودیم.
نیک کردار، بازسازی نفت شهر را از افتخارات استان در دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: پس از 26 سال نفت شهر در غرب استان بازسازی شد و با فراهم سازی امکانات اقامتی با هزینه کرد 200 میلیارد ریال اعتبار، آماده اسکان مردم عزیز این دیار می باشد و بازارچه سومار هم در شهرستان گیلان غرب راه اندازی شد.
معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به تقویت زیرساخت های ورزشی در دولت یازدهم گفت: در این مدت 687 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری، ایجاد 16 سالن ورزشی سقف بلند و کوتاه، احداث 42 باب زمین ورزشی روباز، 2 باب استخر سرپوشیده و بهره برداری از سرسرای تیراندازی مجموعه ورزشی امام (ره) هزینه شده است.
نیک کردار با تاکید به اینکه تقاطع غیرهمسطح ده مجنون کرمانشاه امسال افتتاح شد، تصریح کرد: تبدیل کاروانسرای بیستون به هتل 5 ستاره، تجهیز گمرک قصرشیرین به سیستم ایکس ری، احداث 640 کلاس درس و تکمیل پل فلزی کرمانشاه از دیگر فعالیت های عمرانی اجرا شده در چهار سال استقرار دولت اعتدال در استان می باشد.
وی چشم انداز عمرانی استان را روشن عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی 28 پروژه عمرانی مهم با پیش بینی اعتباری معادل 78هزار و 161 میلیار ریال در سال 96 استمرار خواهد داشت که با بهره برداری از آنها انقلاب بزرگ عمرانی در استان به وقوع خواهد پیوست.
او در ادامه گفت: طرح گرمسیری، راه آهن کرمانشاه – خسروی، قطار شهری کرمانشاه، ایجاد تاسیسات فاضلاب شهرهای کرمانشاه، هرسین، پاوه، جوانرود و کنگاور و همچنین آبرسانی به شهرهای پاوه، کرمانشاه، هرسین و سنقر و گازرسانی به 555 روستا از بارزترین این پروژه ها هستند.
وی همچنین گفت: اصلاح تقاطع غیرهم سطح میدان امام حسین (ع)، ساماندهی ورودی شهر کرمانشاه، بزرگراه میاندوآب – کرمانشاه، ساماندهی قره سو، مرحله اول بوستان سراب قنبر، تکمیل ساختمان سدهای قشلاق علیا و کبوترلانه و بلوار جدید کیهانشهر از دیگر کارهای عمرانی در دست اجرا در سالجاری است.
وی اضافه کرد: تکمیل بیمارستان های پاوه، کرمانشاه و سوختگی، آزمایشگاه مرکزی، مرحله دوم دانشکده هنر و معماری، سرسرای ورزشی 6 هزار نفری ولایت و استخر قهرمانی از دیگر طرح هایی هستند که در سال 96 عملیات اجرایی آنها با جدیت دنبال و پیگیری خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه، همچنین اعلام کرد که تسریع در اجرای پروژه های نیمه تمام در دستور کار مجموعه مدیریتی استان قرار دارد و پیگیر جذب اعتبارات برای اتمام این پروژه ها هستیم.
استان کرمانشاه حدود 2 میلیون تن جمعیت دارد که از این تعداد 586 هزار و 621 نفر در 2 هزار و 622 روستا سکونت دارند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.