دکتر امید بحیرایی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در مراکز و پایگاه های قبلی فقط خدمات بهداشتی و درمانی محدود صورت می گرفت ولی بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت و در راستای این برنامه، خدمات در تمام حیطه های سلامت جمعیت (مانند برنامه های تغذیه، سلامت روان، کنترل حوادث و بلایا و مراقبت های ادغام یافته کودکان، نوجوانان و جوانان، میانسالان و سالمندان) انجام می شود.
وی اظهار کرد که برای فعال شدن ارائه خدمات به جمعیت شهر کرمانشاه تعداد 79 پایگاه سلامت مشخص شده که از این تعداد 50 پایگاه توسط بخش خصوصی و تعداد 29 پایگاه توسط بخش دولتی اداره می شود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در ادامه افزود که از تعداد 50 پایگاه بخش خصوصی تعداد 32 پایگاه تجهیز و راه اندازی شده و فعالیت خود را شروع کرده اند و هشت پایگاه نیز تجهیز شده و به زودی شروع به کار می کند.
وی اضافه کرد: 14 کارشناس سلامت محیط و حرفه ای، 10 کارشناس تغذیه، 12 کارشناس روانشناسی، 204 مراقب سلامت شامل کاردان و کارشناس مامایی، بهداشت خانواده و بهداشت عمومی و 30 نفر خدمتگزار در طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت تاکنون جذب شده و در پایگاه های سلامت مشغول به کار شده اند.
اول تا هفتم اردیبهشت با عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.
شهرستان کرمانشاه بیش از یک میلیون تن جمعیت دارد و نیمی از جمعیت 2 میلیون نفری استان کرمانشاه را در خود جای داده است.
3033/8066خبرنگار:فرزاد نویدی **انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.