دکتر محمدابراهیم شکیبا روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: براساس آمارها روند تشخیص تعداد بیماران مبتلا به بیماری کرونا در استان کرمانشاه روبه افزایش است.

وی با اشاره به اجرای طرح بیماری یابی فعال در استان گفت: در کرمانشاه علاوه بر بیماران حاد تنفسی بستری در بیمارستان ها از بیماران سرپایی که به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کنند نیز آزمایش کرونا گرفته می شود.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: انجام تست بیماری کرونا از بیماران سرپایی در استان موجب می شود که بتوانیم شناخت دقیق تری از وضعیت بیماری در استان داشته باشیم و بتوانیم بهتر با آن مقابله کنیم.

شکیبا اعلام کرد: باتوجه به آمارها روند مثبت شدن آزمایش کرونا افراد بستری در بیمارستان ها ثابت است اما با توجه به افزایش تعداد آزمایش از بیماران سرپایی آمار این بیماران روند افزایشی دارد.

وی افزود: اکنون به صورت میانگین روزانه حدود ۵۰۰ آزمایش کرونا از بیماران سرپایی در استان گرفته می شود که با توجه به برنامه ریزی انجام شده این ظرفیت در روزهای آینده افزایش پیدا می کند.

وضعیت جامعه نگران کننده است

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود وضعیت جامعه را نگران کننده توصیف کرد و گفت: باتوجه به افزایش ترددها در جامعه و بی توجه شدن مردم احتمال بروز بحران جدی در رابطه با کرونا وجود دارد.

شکیبا توضیح داد: اکنون در مراکز تعویق پلاک، دفاتر پیشخوان دولت و آیین های عزاداری شاهد ازدحام مردم هستیم که این موضوع در رابطه با شیوع بیماری کرونا نگران کننده است.

سخنگوی ستاد مدیریت و مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: اصرار ما بر آن است که مردم در خانه بمانند اما اگر این موضوع محقق نمی شود حداقل افراد دارای بیماری های زمینی و پرخطر به هیچ عنوان از منزل خارج نشوند.

شکیبا توضیح داد: میزان مرگ ناشی از بیماری کرونا در این افراد بسیار بالا است و در صورت ابتلا به سختی درمان خواهند شد از این رو ضروری است که نکات بهداشتی را با دقت رعایت کنند.

وی افزود: در روزهای نخست شیوع بیماری کرونا مردم کرمانشاه به خوبی نکات ایمنی برای مقابله با این بیماری را رعایت می کردند اما اکنون می بینیم که هیچ توجهی به آن ندارد و مسایل بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: براساس برآوردهای انجام شده به زودی پیک دوم بیماری کرونا کرمانشاه را در بر خواهد گرفت که این موضوع می‌تواند به یک بحران جدی برای ما تبدیل شود.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون ۱۰۷ هزار و ۶۰۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در ایران به ۶ هزار و ۶۴۰ نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز یکشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزارو ۳۸۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۱۰۷ هزار و ۶۰۳ نفر رسید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.