«هوشنگ بازوند» روز سه شنبه در نشستی که به منظور بررسی رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: ۱۱ ماه برای برگزاری رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ فرصت داریم که اگر کار کنیم فرصت مناسبی محسوب می‌شود.

وی افزود: ما باید سهم خوبی در حرکت گردشگری خاورمیانه داشته باشیم و از فرصت های خود کمال بهره را ببریم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ناتوانی در معرفی فرصت‌های گردشگری پذیرفته شده نیست، گفت: رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ یک فرصت برای استان است که باید از آن به خوبی استفاده کنیم و درآمد آن را به سفره‌های مردم ببریم.

بازوند با بیان اینکه سهم‌ بزرگی از گردشگری مربوط به تبلیغات است، افزود: حداقل کرمانشاه در رویداد گردشگری عشایری و روستایی به ۱۶۰ کشور دنیا معرفی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه کرمانشاه چهره زیبای ایران اسلامی است و ما باید این چهره را به دنیا معرفی کنیم، عنوان کرد: در منطقه اورامانات کار بسیار ارزشمندی برای ثبت جهانی انجام می شود که می تواند مقدمه ای برای ورود گردشگران جهانی به استان باشد.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: برای متخصصان گردشگری و میراث فرهنگی ثبت جهانی منطقه بسیار گسترده‌ای به نام‌ اورامانات اقدام بسیار ارزشمندی است که آنان را به این منطقه فراخواهد خواند.

بازوند با بیان اینکه رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ باید بتواند در حوزه اشتغال نیز نقش آفرینی‌ کند، گفت: اگر ما به بحث اشتغال نپردازیم آسیب‌های اجتماعی ایجاد می‌شوند که برای استان مشکلات متعددی درپی دارند.

وی خدمات را یکی از محورهای توسعه کرمانشاه دانست و گفت: گردشگری می تواند در زمینه ارتقا اقتصاد استان نقش آفرین باشد.

استاندار کرمانشاه جذب گردشگران اقلیم کردستان عراق را یک اولویت دانست و گفت: رسمی شدن مرزهای شوشمی و شیخ صله برای جابجایی مسافر به صورت جدی در دولت دنبال می شود و در صورت موافقت طرف عراقی این امر محقق می شود.

بازوند افزود: چندین دیدار با استانداران استان های مرزی اقلیم کردستان در رابطه با بازگشایی این مرزها داشتیم و این موضوع در آن طرف مرز نیز با جدیت دنبال می شود.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود ادارات دولتی استان را موظف کرد که پرداخت به موضوع رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ را در دستور کار قرار دهند و پروژه های خود را با محوریت آن پیش برند.

استان کرمانشاه اردیبهشت ماه سال ۹۹ میزبان جشنواره جهانی بوم گردی، گردشگری روستایی و عشایری جهان در سال ۲۰۲۰ است که با حضور وزرای گردشگری عضو سازمان جهانی گردشگری برگزار خواهد شد.

وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده‌ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده‌اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۶۲۲ روستا و ۳۴ شهر دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.