محمدحسین محمدی روز سه شنبه در ششمین روز از هفته صرفه جویی در مصرف آب با حضور در خانه مطبوعات کردستان اظهار داشت: با وجود مشکلات و کمبودها، رضایت حداکثری مردم سیاستی است که در پیش گرفته ایم.
وی با اشاره به اینکه کیفیت آب شرب دغدغه شبانه روزی ما است، اظهار داشت: با همکاری دانشگاه ها مطالعات اجتماعی را آغاز کرده ایم تا تصور مردم از خدمات مطلوب را بهتر بشناسیم.
محمدی با بیان اینکه ارتباط ما با مردم به ثانیه است اضافه کرد: مدام در حال کار بر روی نحوه اجابت خواسته مردم و پیگیری امورات آنها هستیم.
وی ارتباط با رسانه و مردم را تاثیرگذار دانست و گفت: نیت ما رفع نگرانی مردم است تا رضایت آنها جلب شود.
وی با اشاره به وجود حساسیت در حوزه آب شرب اظهار داشت: اتفاقاتی رخ می دهد که در صورت عدم اطلاع رسانی می تواند موجبات نگرانی مردم را فراهم کند.
مسئول روابط عمومی شرکت آبفا کردستان هم گفت: روابط عمومی و رسانه 2 بال اطلاع رسانی هستند و همزمان یک مسئولیت اجتماعی را برعهده دارند.
ادریس شریفی آمادگی این شرکت را برای برگزاری جشنواره ای رسانه ای در حوزه آب و برگزاری کارگاهی آموزشی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه تبلیغات و فرهنگ سازی اگر از طریق انجمن ها و سازمان های مردم نهاد صورت گیرد بازخورد بهتری دارد، اضافه کرد: تنها یک چهارم از هزینه های تولید آب از مردم دریافت می شود.
یکی از اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات کردستان هم در این دیدار گفت: تولید محتوایی که بتواند دغدغه هایی در حوزه صرفه جویی آب ایجاد کند در رسانه های استان کم بوده است.
فیض الله پیری با بیان اینکه دغدغه صرفه جویی باید در قالب های حدید مطرح شود افزود: شبکه توزیع پیام ها باید گسترش یابد و حتی به در منازل مردم برسد.
فردین کمانگر یک عضو دیگر خانه مطبوعات هم خواستار اطلاع رسانی مداوم از سوی شرکت آبفا شد و افزود: ارتباط این شرکت نباید تنها به یک فصل محدود شود بلکه باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد.
وی اضافه کرد: با تشکیل یک کمیته خبری در این شرکت می توان به صورت مداوم برای رسانه های استان خوراک خبری تهیه کرد و در فرهنگ سازی موفق تر بود.
به گزارش ایرنا، اکنون میانگین مصرف آب شرب در کشور حدود 2 برابر میانگین مصرف در جهان است از این رو فرهنگ سازی در این زمینه ضرورتی دو چندان می طلبد.
100 درصد جامعه شهری استان کردستان از آب شرب لوله کشی بهره مند هستند و شاخص جمع آوری فاضلاب در این استان نیز 93 درصد است که حدود 2 برابر از میانگین کشوری جلوتر است.
سالانه 110 میلیون مترمکعب آب شرب توسط شرکت آب و فاضلاب استان کردستان تولید و در شبکه بین 344 هزار مشترک خانگی، اداری و تجاری توزیع می شود.
بر اساس سرشماری سال 1395 استان کردستان دارای یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر جمعیت است که 29 درصد آن در روستاها و 71 درصد در شهرها ساکن هستند.
6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.