تورج شاه ویسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهرک های صنعتی کردستان یک هزار و 350 هکتار وسعت دارند 580 هکتار از این میزان کاربری صنعتی داشته و باقی مربوط به کاربری های عمومی مانند راه های دسترسی است.
به گفته وی، 280 هکتار از 580 هکتار اراضی صنعتی به سرمایه گذاران واگذار شده و هم اکنون نیز 300 هکتار آماده واگذاری به متقاضیان در شهرهای مختلف است.
شاه ویسی تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی بانه و شهرک صنعتی شماره 4 سنندج موسوم به سرنجیانه نیز در حال احداث است که تا پایان سال اراضی مصوب آنها به اراضی صنعتی استان اضافه می شود.
معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت شرکت شهرک های صنعتی کردستان یادآور شد: تاکنون 970 پروانه فعالیت در شهرک های صنعتی استان صادر شده که 600 مورد، روانه فعالیت خود را دریافت کرده اند.
وی با بیان اینکه شهرک صنعتی سرنجیانه از شهرک های لازم الاجرا برای توسعه صنعتی استان از سال های گذشته پیگیری می شد که در نهایت 6 ماه قبل (آبان 96) عملیات احداث آن آغاز شد، گفت: طرح ایجاد زیرساخت های آن با 120 میلیارد ریال اعتبار در حال انجام است.
شاه ویسی با اشاره به اینکه این شهرک در 2 مرحله احداث می شود، افزود: بهره برداری سریع این شهرک با توجه به تعداد متقاضیان سرمایه گذاری در آن، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
به گفته وی، شرکت شهرک های صنعتی کردستان برای برای بهره گیری از توان بخش خصوصی در این شهرک اقدام به انعقاد قرارداد با سرمایه گذاران کرده است.
وی یادآور شد: انعقاد قرارداد واگذاری اراضی از بهمن سال گذشته آغاز شد و تاکنون 1.2 هکتار از اراضی این شهرک در قالب 9 قرارداد واگذار شده و با توجه به اعتبار مصوب 120 میلیارد ریالی آن انتظار می رود تا پایان نیمه اول امسال عملیات احداث زیرساخت های آن به پایان برسد.
شاه ویسی با بیان اینکه مرحله اول این شهرک 70 هکتار و شامل 270 قطعه زمین ویژه احداث واحدهای کارگاهی حداکثر 300 متری و 150 قطعه زمین حداکثر یک هزار متری ویژه احداث کارخانه است، افزود: مرحله دوم این شهرک نیز همزمان با پایان مرحله اول شروع می شود.
وی اظهار کرد: تکمیل زیرساخت ها در تمام شهرک های صنعتی استان در حال انجام است و به همین منظور 377 میلیارد ریال اعتبار در سال مالی 96 برای این امور تصویب شده بود که 140 میلیارد ریال از این میزان هزینه شده است.
وی تامین اراضی صنعتی در کردستان را از چالش های پیش رو در استان اعلام کرد و افزود: این شرکت در نظر دارد با تامین اراضی مورد نیاز از محل اراضی ملی، این چالش را به فرصتی برای کاهش قیمت تمام شده زمین تبدیل کند که باعث کاهش قیمت تمام شده مکان مورد نیاز سرمایه گذاران می شود.
به گزارش ایرنا، شرکت شهرک های صنعتی کردستان سال گذشته در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و برنامه های دولت تدبیر و امید واگذاری اراضی با تخفیف حداکثر 50 درصدی را در شهرک های صنعتی مختلف از جمله شهر صاحب شهرستان سقز، دیواندره و مریوان به منظور تشویق سرمایه گذاران با 50 درصد تخفیف آغاز کرده است.
شرکت شهرک های صنعتی کردستان هم اکنون دارای 29 شهرک و ناحیه مصوب از سوی هیات وزیران است که از این تعداد 14 مورد فعال و اراضی در این شهرک ها در حال واگذاری به متقاضیان بخش های تولیدی و صنعتی است.
زمین مورد نیاز 6 مورد از مصوبه های شهرک های صنعتی از سال 92 به بعد تخصیص داده شده که در نهایت از 29 مورد مصوبه هیات وزیران 20 مورد آن عملیاتی شده است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.